Prosta delovna mesta v podjetju Verlag Dashofer d.o.o.

Založba Verlag Dashöfer je hčerinsko podjetje nemške založbe Dashöfer Holding, ki povezuje ostala samostojno delujoča podjetja v desetih državah Evrope, v Rusiji in na Kitajskem. V Sloveniji založba deluje od leta 2004. Izdaja strokovno literaturo s področja računovodstva, davkov, prava, vodenja in gradbeništva s poudarkom na praktičnem pristopu.
Izdajanje knjig.
Naslov Dunajska cesta 21
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4345590
Emailinfo@dashofer.si
Spletna strandashofer.si/
DejavnostZaložništvo; Izobraževalni tečaji in inštrukcije
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.49971999
Matična št.1846639000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/VERLAG-DASHOFER-D-O-O

Cilji

Osnovni cilj založbe je ponuditi strokovno gradivo vsem tistim, ki potrebujejo aktualne informacije prikazane na jasen in razumljiv način ter podprte s praktični nasveti in konkretnimi primeri za: - računovodstvo in finance, - obračun plač in delovna razmerja, - področje prava in sklepanje pogodb, - vodenje zaposlenih in management, - področje gradbeništva, nepremičnin in proizvodnje.

Storitve in/ali izdelki

Njihova ponudba zajema: strokovne priročnike (v tiskani in on-line obliki), vestnike (v tiskani in on-line obliki), brošure in e-gradiva, on-line tečaje, seminarje ter brezplačne eČasopise. Avtorji in predavatelji založbe so vrhunski slovenski strokovnjaki z izkušnjami iz prakse. Kljub tujemu lastništvu literature ne prevajajo in se uspešno prilagajajo potrebam slovenskega trga.