Prosta delovna mesta v podjetju Unistar LC d.o.o. Ljubljana

Podjetje Unistar LC ima eno daljših tradicij med podjetji s področja informacijske tehnologije v Sloveniji, saj smo na trgu prisotni že od leta 1989. S svojimi izkušnjami, znanjem in partnerskimi povezavami z mednarodnimi podjetji s področja informatike, smo uspeli ustvariti velik krog zadovoljnih naročnikov, ki so z našo podporo zgradili učinkovite informacijske sisteme. Danes je v podjetju zaposlenih preko 60 visoko usposobljenih strokovnjakov z različnih področij delovanja in upravljanja IKT, s čimer lahko svojim strankam zagotovimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, kar vam omogoča, da vaše IKT rešitve pozitivno vplivajo na vaše poslovne procese in s tem posledično na vaše poslovne rezultate. V podjetju Unistar LC s svojim uspešnim delom dosegamo redno in stabilno vsakoletno rast. Uvrščamo se v sam vrh slovenskih ponudnikov računalniške in komunikacijske opreme ter storitev, ki spremljajo te dejavnosti. Naši prostori se nahajajo v Ljubljani, vendar uspešno delujemo na celotnem področju Slovenije in širše v regiji.

Svetovanje o računalniških napravah in programih.

Naslov Litostrojska cesta 56
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4755502
Emailinfo@unistarpro.si
Spletna stranunistarlc.si/
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.18917763
Matična št.5302722000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/UNISTAR-LC-D-O-O-LJUBLJANA

Vizija

Vizija: Unistar LC želi postati eno vodilnih podjetij na področju sistemske integracije, katerega cilj je stabilen in kakovosten način poslovanja, ki zagotavlja zadovoljstvo udeležencev. Poslanstvo: V podjetju Unistar LC razvijamo celovite rešitve in storitve, s katerimi skrbimo za varnost, dostopnost in gospodarnost informacijskih sistemov naših strank.

Storitve in/ali izdelki

Storitve in rešitve: - IT rešitve. - Center za varno hranjenje podatkov. - Upravljanje z IT storitvami. - Servis in vzdrževanje. - Komunikacije. - Poslovna analitika.