Prosta delovna mesta v podjetju Trgotur, d.o.o.

Smo družinsko podjetje, ki v vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo vaših zaposlenih kadrovsko funkcijo izvaja že od leta 1990.Strokovno in celovito urejamo organizacijsko-kadrovsko področje in imamo zanesljive strokovnjake z znanji in izkušnjami na organizacijsko-kadrovskemdelovnopravnemekonomskem in psihološkem področju.

Naše poslanstvo

Ponudba vseh kadrovskih storitev na enem mestu. Z najvišjo stopnjo strokovnosti in predanosti rešimo vsa vaša kadrovska vprašanja, da lahko vi usmerite energijo v svoje delo.

Naše vrednote

Zanesljivost, lojalnost, kakovost in konkurenčnost. Te se odražajo v strateškem in individualnem pristopu do strank, kjer so njene specifične potrebe upoštevane do najvišje možne mere.

Naša vizija

Biti aktiven tvorec pozitivnih sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena tako dober in pošten delodajalec kot tudi dober in pošten delavec. Prizadevamo si, da je naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj lahko le tako dosežemo naše individualne in kolektivne potenciale ter izboljšujemo družbo v kateri živimo.

Naš cilj

Vidno prispevati k izboljšanju našega gospodarstva in ostati vodilni kadrovski outsourcing v Sloveniji, svoje delovanje pa razširiti tudi preko meja v druge države EU in širše.

Naslov Ljubljanska cesta 13B
Pošta3320
PoštaVelenje
Telefon041 459699
Emailmarketing@trgotur.si
Spletna strantrgotur.si
DejavnostPravne storitve; Podjetniške in poslovne storitve; Zaposlovanje
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.70381208
Matična št.5362857000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/TRGOTUR-D-O-O