Trescon d.o.o.

Iskanje, izbor in razvoj kadrov.

Naslov podjetja:

Vodnikovi cesti 211

1000 Ljubljana

Davčna številka podjetja77870379
Matična številka2048086000
Spletna stranwww.trescon.si
Zaposlenih2 - 4
NaslovVodnikovi cesti 211
Pošta1000
KrajLjubljana
Vizija

Vizija:

Biti na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih po naravnanosti k iskanju prvovrstnih rešitev za naše partnerje eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu. Zagotavljati rešitve slovenskim podjetjem v Sloveniji, širši regiji (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in tudi globalno ter hkrati nuditi celovite storitve tujim podjetjem v Sloveniji in regiji.

Vaš najljubši partner, ki mu zaupate zaradi strokovnosti in vrednot, ki ga vodijo pri delu.

Poslanstvo:


Aktivno, s pomočjo mednarodno preizkušenega pristopa ter know-how-a in razumevanja delovanja podjetij in ljudi v našem prostoru poskrbeti, da se na trgu na profesionalen način srečata ustrezni delodajalec in ustrezni delojemalec. 

Prispevati k boljši organizaciji in komunikaciji v podjetjih. Z delom na strokovno zanimivih projektih in kontinuiranim izobraževanjem omogočiti lastnim zaposlenim osebno in strokovno rast in razvoj. Skrbeti za dolgoročno dobičkonosno poslovanje podjetja, ki nosi obresti na vloženi finančni, časovni in emocionalni kapital lastnikov.

Storitve in/ali izdelki

- iskanje kadrov (oglaševanje, lastna baza iskalcev, head-hunting, itd.), - izbor kadrov (grobi predizbor, globinski intervjuji, testiranja, itd.), - razvoj kadrov (nagrajevanje zaposlenih, komuniciranje in odnosi v podjetju, seminarji in delavnice, itd.) in - kadrovsko svetovanje.