Tagro d.o.o.

Tagro – še vedno dokaj mlado lokalno podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno od leta 2010. Čas gospodarske krize smo izkoristili sebi v prid in prodrli na trg, od takrat pa se je število zaposlenih močno povečalo, vsako leto pa nam zaupa tudi vedno več strank.

Naša osnovna dejavnost je posredovanje začasne delovne sile, poleg tega pa se ukvarjamo tudi z zaključnimi deli v gradbeništvu.

Odlikuje nas drznost, radovednost ter želja po uspehu. Delujemo po principu, da je zadovoljstvo naših strank kot zaposlenih, na prvem mestu. Gojimo trdne in dolgoročne odnose, kateri so vedno plod iskrenosti, pristnosti in spoštovanja.

Vsak zaposleni in vsak kandidat za zaposlitev ima svoje lastnosti, svoje karakteristike. Včasih nam je pomembno, da je kandidat energičen, samozavesten, izredno komunikativen in odprte narave; spet drugič zagovarjamo preudarnost, natančnost, premišljenost in bolj mirno naravo. Vse je odvisno od samega delovnega mesta in njegovih specifik. Naša naloga je, da ga natančno preučimo in poleg strokovnega znanja ugotovimo tudi osebne karakteristike, ki jih mora imeti posameznik za dobro opravljanje posameznih nalog.

Davčna št.69813612
Matična št.3772861000
Spletna stranhttp://www.agencijatagro.si
Zaposlenih100 - 149
NaslovSrediška ulica 5
Pošta1000
KrajLjubljana