Prosta delovna mesta v podjetju Starkom d.o.o.

Podjetji Daimler AG in UNIOR d.d., sta leta 13.06.2000 ustanovili podjetje STARKOM z namenom, da združita izkušnje pri izdelavi rezervnih delov za mercedesov avtomobilski program. Daimler AG, z lastniškim deležem 51%, je prispeval tehnologijo, UNIOR d.d., z lastniškim deležem 49%, pa infrastrukturo in visoko kvalificiran kader. Podjetje STARKOM zaposluje trenutno 51 sodelavcev, dnevna proizvodnja pa znaša 31.000 kosov. Poslujemo na proizvodni površini cca. 11.000 qm.

Podjetje STARKOM d.o.o. je dobavitelj visoko kakovostnih krmilnih mehanizmov (prednje, zadnje in prečne preme, zavorne čeljusti, ...), za osebne avtomobile. Kot skupno podjetje Daimler AG in UNIOR d.d., združujemo izkušnje obeh partnerjev. Naš proizvodni proces vključuje izdelavo odpreskov iz pločevine in Al, MAG varjenje z roboti, lasersko varjenje, točkovno varjenje, površinsko antikorozijsko zaščito, lakiranje in montažo.

Naslov Cesta k Tamu 18
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 4601731
Emailinfo@starkom.si
Spletna stranstarkom.si/sl/
DejavnostKovinski izdelki in oprema
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.27480534
Matična št.2106914000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/STARKOM-D-O-O

Vizija

Cilj podjetja STARKOM je postati eden najpomembnejših gospodarskih subjektov v regiji, ki uvaja nove tehnike in tehnologije in istočasno, v sodelovanju z univerzami, iskati nove tehnologije izdelave komponent podvozij, ter se s tem močno usidrati v avtomobilski industriji.

Finančna vizija: promet nad 25 mio €/leto

Kadrovska vizija: zaposlenost nad 300 ljudi Prodajna vizija: kupci poleg Daimler tudi še ostale avtomobilske znamke.

 

Storitve in/ali izdelki

Izdelava sestavnih delov pomeni izdelati dele za varnostno področje. Skoraj vsi izdelani proizvodi, so podvrženi posebnim zahtevam za varnost. Vsi proizvodni procesi in odgovornost sodelavcev so na ta pogoj usmerjeni z podporo uporabe mednarodnih kakovostnih standardov.