Starkom d.o.o.

Podjetje STARKOM d.o.o. je dobavitelj visoko kakovostnih krmilnih mehanizmov (prednje, zadnje in prečne preme, zavorne čeljusti, ...), za osebne avtomobile. Kot skupno podjetje Daimler AG in UNIOR d.d., združujemo izkušnje obeh partnerjev. Naš proizvodni proces vključuje izdelavo odpreskov iz pločevine in Al, MAG varjenje z roboti, lasersko varjenje, točkovno varjenje, površinsko antikorozijsko zaščito, lakiranje in montažo.

Davčna številka podjetja27480534
Matična številka2106914000
Spletna stranhttp://www.starkom.si/sl/
Zaposlenih50 - 99
NaslovCesta k Tamu 18
Pošta2000
KrajMaribor
VizijaCilj podjetja STARKOM je postati eden najpomembnejših gospodarskih subjektov v regiji, ki uvaja nove tehnike in tehnologije in istočasno, v sodelovanju z univerzami, iskati nove tehnologije izdelave komponent podvozij, ter se s tem močno usidrati v avtomobilski industriji. Finančna vizija: promet nad 25 mio €/leto Kadrovska vizija: zaposlenost nad 300 ljudi Prodajna vizija: kupci poleg Daimler tudi še ostale avtomobilske znamke
Storitve in/ali izdelkiIzdelava sestavnih delov pomeni izdelati dele za varnostno področje. Skoraj vsi izdelani proizvodi, so podvrženi posebnim zahtevam za varnost. Vsi proizvodni procesi in odgovornost sodelavcev so na ta pogoj usmerjeni z podporo uporabe mednarodnih kakovostnih standardov.