SPORTINA Bled d.o.o.

Sportini Group kot vodilnemu trgovcu z modo in modnimi dodatki v regiji zaupa več kot 90 vodilnih modnih znamk. Upravljamo s 350 lastnimi in franšiznimi trgovinami, prisotni smo v 11 državah Jugovzhodne Evrope. Naše poslanstvo je približati modo ljudem, pri tem pa nas povezuje podjetniški duh, premikanje meja, predvsem pa strast do mode, dela in življenja.Na vsakem koraku stremimo k rasti in si prizadevamo postati še večji in boljši. Zaradi trdega dela, predanosti in pozitivne energije smo pri izpolnjevanju tega cilja neustavljivi in usmerjeni v prihodnost.

Posebno pozornost v podjetju namenjamo področju maloprodaje – našim zaposlenim v trgovinah in našim kupcem. Naše sodobne modne trgovine s prepoznavnimi modnimi znamkami so prostor, kjer se srečata moda in kupec. V sproščenem delovnem okolju usposobljeni poslovodje skupaj s prodajnimi timi kupcem svetujejo pri izboru oblačil in ustvarjajo nepozabno nakupovalno izkušnjo.

Davčna št.49902032
Matična št.5331765000
Spletna stranhttp://sportina.si/
NaslovAlpska cesta 43
Pošta4248
KrajLesce

OPIS IDEALNIH KANDIDATOV :

Modni svetovalci so duša celotne Sportine, saj vsak njihov nasmeh, prijaznost in strast do mode odražajo vrednote celotnega podjetja. Njihovo poslanstvo je približati modo kupcem in jim svetovati pri izboru najprimernejših oblačil, s katerimi lahko zares izrazijo sebe, svojo edinstvenost in modni slog.

V Sportinini družini so dobrodošli tudi strokovnjaki iz drugih delovnih področij – podpornih služb (logistika, IT, računovodstvo, finance, marketing, kontroling, …) - saj brez njih enostavno ne gre. Zanima nas vsak/-a, ki bo s svojo iniciativnostjo, iskrenim interesom ter navdušenjem nad delom in modo zagrabil/-a priložnost in z nami ustvarjal prihodnost.

V delovnem okolju, ki je sproščeno in kjer se občuti medsebojno spoštovanje, smo ti na voljo z našo podporo in razumevanjem, da se razviješ in rasteš tako strokovno kot tudi osebnostno - da izživiš svoje talente.

Želiš tudi ti občutiti in doživeti, kako je biti del Sportinine ekipe? Zdaj je pravi trenutek, da se nam pridružiš! S sodelavci se že veselimo, da te spoznamo.