Splošna bolnišnica Jesenice

Splošna bolnišnica Jesenice smo ljudje. Smo srčni, predani, sočutni, odgovorni, gospodarni. Spoštujemo paciente, njihove svojce in svoje sodelavce. Spodbujamo kakovost, raziskovanje, inovativnost. Cenimo enakost, poštenost, strokovnost. Smo pogumni in jekleni.

Verjamemo v zgoraj naštete vrednote in na prvo mesto vedno postavimo pacienta.

Če so vam naše vrednote blizu in si želite delati v ekipi motiviranih, odgovornih, prijaznih in timsko usmerjenih sodelavcev vas vabimo, da se nam pridružite.

Zaposlujemo kandidate različnih poklicev, predvsem iz področja medicine, zdravstvene nege in kandidate za delo v prehranski službi.
 
Nudimo vam možnost dela z vrhunsko usposobljenimi strokovnjaki, možnosti izobraževanja in izpopolnjevanja ter ugodnosti v okviru certifikata Družini prijazno podjetje.

Verjamemo, da se uspešno kariero v zdravstveni dejavnosti lahko začne graditi že zgodaj tudi preko praktičnega dela in pridobivanju izkušenj že v času šolanja, zato smo veseli dijakov ali študentov, ki si želijo okrepiti svoje znanje preko dijaškega ali študentskega dela. Veseli bomo vaše vloge za opravljanje dela, ki jo pošljite na e-naslov: info@sb-je.si ali po pošti: Splošna bolnišnica Jesenice, Cesta maršala Tita 112, 4270 Jesenice.

Prav tako ponujamo vsem, ki si želite nadaljevati svojo karierno pot v zdravstvu, možnost kadrovskega štipendiranja (več o aktualnih kadrovskih razpisih si lahko preberete na: https://www.sb-je.si/).

Davčna št.86143824
Matična št.5053692
Spletna stranhttps://www.sb-je.si
Zaposlenihnad 500
NaslovCesta maršala Tita 112
Pošta4270
KrajJesenice