Prosta delovna mesta v podjetju Spinasanus, Kristina Živec s.p.

Prodaja pisarniških stolov Spinalis
Naslov Partizanska cesta 63
Pošta6210
PoštaSežana
Telefon05 6205537
Emailkristina.zivec@spinalis.org
Spletna stranspinalis.net/primorska
DejavnostPohištvo in oprema
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.41638280
Matična št.3750400000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SPINASANUS-KRISTINA-ZIVEC-S-P

Vizija

Poslanstvo podjetja HAM d.o.o. s projektom SpinaliS je : Omogočiti življenje in delo brez bolečin v hrbtu vsem, ki to potrebujejo in si želijo O pomembnosti zdravega in aktivnega sedenja poučiti vse ljudi sveta, ki pri svojem delu sedijo in želijo živeti in delati brez bolečin v hrbtu.

Cilji

Razviti in ekološko izdelati stole SpinaliS različnih cenovnih razredov in s tem omogočiti aktivno in zdravo sedenje ljudem iz vseh socialnih okolij. Do leta 2020 želimo sedenje brez bolečin v hrbtu ponuditi in omogočiti 1/5 evropskega prebivalstva, kar pomeni, da bomo morali do takrat evropskemu trgu ponuditi 100.000.000 predstavitev stolov SpinaliS.

Storitve in/ali izdelki

Stoli SpinaliS so zaradi inovativnega pristopa in izjemno pozitivnega vpliva na zdravje uporabnika pri reševanju težav z bolečinami v križu edinstveni. Prav zaradi tega blagovno znamko SpinaliS uvrščamo v najvišji - ekskluzivni razred. Včasih omenimo primerjavo avtomobilskih znamk – (SpinaliS ni BMW, SpinaliS primerjamo z znamko Bentley ali Rolls Royce) Pri predstavitvah stolov SpinaliS moramo imeti ta vidik ves čas pred očmi.