Prosta delovna mesta v podjetju SGP ZIDGRAD Idrija d.d.

Gradbeništvo:

Gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb SGP Zidgrad Idrija d.d. se ponaša z dolgoletno tradicijo izgradnje stanovanjskih in poslovnih objektov. V preteklosti je tako podjetje zgradilo vrsto stanovanjskih sosesk na ožjem in širšem območju, v preteklih dveh desetletjih pa je zaradi velikih investicijskih vlaganj v gospodarstvu gradil veliko poslovnih objektov, zlasti proizvodnih hal in upravnih zgradb za hitro se razvijajoče domače gospodarstvo, kakor tudi druge spremljajoče objekte. Pri tem je družba sposobna nuditi investitorjem celoten inženiring izgradnje objekta, kot tudi kakovostno gradnjo objekta ter zadovoljiti vse specifične zahteve investitorja pri gradnji.

Gradnja cest in mostov

Družba izvaja tudi gradnjo cest in drugih prometnih površin za cestni promet, kakor tudi gradnjo mostov. Pri tem družba zagotavlja visoko stopnjo vodenja projektov ter kakovostno gradnjo v postavljenih rokih.

Izvajanje strojnih del ter prevozov

SGP Zidgrad Idrija d.d. ima organizirano v okviru družbe tudi enoto strojne mehanizacije in avtoparka. Pri tem razpolaga z kvalitetno gradbeno mehanizacijo in avtoparkom, z usposobljenim strokovnim kadrom pa je sposobna izvesti prevoze tovorov, kakor tudi prevoze betonov z avtomešalci in vgradnjo betonov s črpalko ter delo z avtodvigali. Izvajamo vsa zemeljska dela s strojno mehanizacijo.

Organizacija izvedbe nepremičninskih projektov za trg

Občasno družba izvaja tudi kompletno izvedbo nepremičninskih projektov, od pridobitve projektne dokumentacije do izgradnje objekta ter prodaje nepremičnin na trgu.

Monter Instalacije d.o.o.

V okviru hčerinske družbe Monter Instalacije d.o.o. družba izvaja inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav ter druge inštalacije pri gradnjah ter krovsko kleparska dela. Zaradi dolgoletne tradicije ter strokovnega pristopa k delu je družba sposobna zagotoviti kvalitetno izvedbo inštalacije ogrevalnih napeljav in naprav v stavbah in drugih gradbenih objektih, montažo prezračevalnih in klimatskih naprav in napeljav, popravila in vzdrževanje vodovodnih, plinskih in sanitarnih napeljav. Izvaja krovsko kleparska dela, izdelavo in postavljanje žlebov, snegolovov in podobna kleparska dela.

Trgovina z gradbenim materialom

Trgovina z gradbenim materialom ponuja širok spekter gradbenih proizvodov za gradnjo in obnavljanje objektov.

Naslov Vojkova ulica 8
Pošta5280
PoštaIdrija
Telefon05 3727800
Emailzidgrad@sgpzidgrad.si
Spletna stransgpzidgrad.si/
DejavnostGradbeništvo; Trgovina
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.46960830
Matična št.5075955000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SGP-ZIDGRAD-IDRIJA-D-D

Vizija

Naša osnovna naloga je gradnja objektov z upoštevanjem visokih okoljskih in tehnoloških standardov. Uresničujemo jo s pomočjo dolgoletne tradicije, izkušenj in svojim znanjem. Želje naročnikov izpolnjujemo kvalitetno in pravočasno, v okolju pa puščamo zgrajene objekte, ki so naš ponos in referenca.

Cilji

Družba sledi naslednjim ciljem:

  • poslovni uspešnosti z doseganjem najvišjih standardov kvalitete in povečanja konkurenčnosti,
  • prilagajanju naročnikovim željam in potrebam ter izpolnjevanju njihovih pričakovanj,
  • skrbeti za dolgoročen razvoj strokovnih kadrov in pridobivanje znanja na področju graditeljstva,
  • razširiti obseg poslovanja v širšem slovenskem okolju, povečati ugled ter krepiti kapitalsko in finančno sposobnost družbe.