Prosta delovna mesta v podjetju SGP Tehnik d.d.

Skupina Tehnik iz Škofje Loke deluje v okviru treh odvisnih družb in na podlagi dolgoletne tradicije, strokovnosti, odzivnosti, kakovosti in širše družbene odgovornosti, zadovoljuje zahteve in želje številnih kupcev in investitorjev že od leta 1947. Razvoj enega vodilnih gradbenih sistemov, ki ga zagotavljamo v skupini Tehnik, s širitvijo svojega obstoječega poslovanja na območje celotne Slovenije, potrjuje pravilen izbor partnerja, ki z nenehnim učenjem stremi h kvalitetnemu in odgovornemu delu. Skupino Tehnik odlikujejo odličnost, fleksibilnost, hitra odzivnost in tehnološka dovršenost. Naš cilj je ponuditi prijazne gradbene storitve, zato je pomembno, da gradnjo in izbor gradbenega materiala prepustite strokovnjakom.
Gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb.
Naslov Stara cesta 2
Pošta4220
PoštaŠkofja
Telefon04 5112600
Emailinfo@sgp-tehnik.si
Spletna stransgp-tehnik.si/
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.94389276
Matična št.5075513000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SGP-TEHNIK-D-D-V-STECAJU

Vizija

Poslanstvo: Skupina Tehnik na podlagi dolgoletne tradicije, strokovnosti, odzivnosti, kakovosti in širše odgovornosti zadovoljuje zahteve in želje številnih kupcev in investitorjev. Vodstvo in vsi zaposleni se zavezujemo, da bomo našim kupcem pravočasno dobavljali kvalitetne proizvode in storitve v skladu z njihovimi zahtevami, potrebami in pričakovanji ter v skladu z zakonskimi zahtevami in standardi. Vizija: Skupina Tehnik želi razvijati položaj enega vodilnih gradbenih sistemov s širitvijo svojega obstoječega poslovanja na območje celotne Slovenije in trge jugovzhodne Evrope, prav tako želi diverzificirati dejavnosti. S kvalitetnim in odgovornim delom v okviru vseh poslovnih funkcij in z nenehnim učenjem ter spodbujanjem inovativnosti pri vseh zaposlenih bomo zagotavljali stabilno in dolgoročno rast ter finančno uspešnost vseh družb v skupini.

Cilji

Vrednote skupine Tehnik so zaokrožene v okviru besede TEHNIK: T – TRADICIJA Naše korenine segajo v leto 1947. E – EKOLOGIJA Skrbimo za naravno okolje, v katerem živimo. H – HOTENJE Hočemo biti med najboljšimi v Sloveniji. N – NAČELNOST Izpolnjujemo svoje obljube. I – IZNAJDLJIVOST Pri iskanju rešitev cenimo iznajdljivost. K – KVALITETA Kvaliteta je vpeta v vse naše procese.

Storitve in/ali izdelki

- Gradbeništvo. - Inženiring. - Trgovina.