Prosta delovna mesta v podjetju SGH d.o.o.

Podjetje SGH s prodajo in storitvami pokriva praktično celotno Slovenijo. Glavnino storitev opravimo predvsem v osrednjeslovenski regiji (Ljubljana z okolico). Urgentne posege in pogodbeno vzdrževanje pa izvajamo na območju celotne države. Naše korenine segajo v leto 1999, do danes pa smo si pridobili precejšnjo zalogo izkušenj in referenc. V decembru 2009 smo partnerji združili poslovne in tehnične izkušnje pod skupno streho v novem podjetju SGH d.o.o. Naši dobavitelji so svetovno uveljavljene znamke kot so: Fujitsu TS, Konica Minolta, General Electric, Kofax, ESET, Draytek in druge. V manjših in srednjih podjetjih prevzemamo celotne izvedbe IT rešitev, medtem ko v večjih pokrivamo segmente pogodbenega vzdrževanja strežnikov in omrežja ter garancijsko in pogarancijsko vzdrževanje.
Svetovanje o računalniških napravah in programih.
Naslov Krožna pot 2
Pošta1360
PoštaVrhnika
Telefon01 8101011
Spletna stransgh.si/
DejavnostBiro oprema in servis; Grafične storitve in oblikovanje; Obdelava podatkov; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih2 zaposlena
Davčna št.33133603
Matična št.3652556000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SGH-D-O-O

Vizija

Pri poslovanju stremimo k nenehnemu izboljševanju kakovosti naših storitev in produktov, veliko pozornost posvečamo zadovoljstvu stranke. Vizija družbe je postati prepoznavno in uveljavljeno podjetje, ki je usmerjeno v doseganje rešitev visoke kakovosti s področja IT storitev. Da lahko postanemo najboljši, smo si zadali jasno vizijo: doseganje in izboljševanje kakovosti na vseh ravneh poslovanja. Kupec in njegovo zadovoljstvo sta cilj, h kateremu stremimo. Zavedamo se, da je kupec z vsakim nakupom zahtevnejši in temu se tudi prilagajamo. Zadovoljen kupec je naša najboljša reklama, ki se je nikakor ne da kupiti v nobenem oglasnem prostoru. Naše poslanstvo je, da s srčnostjo, IT in poslovnimi znanji svojim strankam pomagamo ustvarjati uspešno prihodnost. Pri tem upoštevamo vrednote kot so: - kakovost storitve, - prijaznost, - zanesljivost, - pripravljenost pomagati, - ugodne cene, - pozornost na malenkosti.

Storitve in/ali izdelki

- administracija IT sistemov v podjetjih in državnih ustanovah, - postavitve novih sistemov, razširitve obstoječih, nadgradnje tehnologije MS Windows Server, Linux (RHEL, SUSE, Ubuntu, CentOS), Novell, - poštni sistemi Exchange, Zimbra, Lotus Domino ter ostali Linux in Windows poštni sistemi, - antivirusna in antispam zaščita na strojnem in programskem nivoju za vse sisteme, - virtualizacijske platforme XEN in VMware, - podatkovne baze MS SQL, Oracle, MySQL, - komunikacije in preklopna tehnologija, VPN, IPSec; Cisco, D-link, Draytek in ostala oprema, - projekti in rešitve brezprekinitvenega napajanja, UPS, generatorji sistemi masovnega shranjevanja podatkov, storage FibreCAT, NetApp, Symmetrix, - sistemi tračnih knjižnic v rangu od manjših podjetij do enterprise rešitev FibreCAT, CentricStor, - industrijski strežniki in blade rešitve FSC Primergy, - dokumentni sistemi, rešitve digitalizacije dokumentov, - rešitve in optimizacija na področju tiskanja.