Prosta delovna mesta v podjetju Seltron d.o.o.

Seltron je podjetje v zasebni lasti, ustanovljeno leta 1990. Njegove korenine pa segajo še nazaj v obrtno dejavnost, z začetki v letu1982. Poslovna dejavnost podjetja je že od njegovih prvih korakov temeljila na lastnem razvoju in proizvodnji industrijske elektronike ter regulacijske tehnike.

V Sloveniji in širši regiji smo bili pionirji v razvoju in proizvodnji regulatorjev za solarne sisteme. V zgodnjih devetdesetih letih smo pričeli z razvojem digitalnih vremensko vodenih regulatorjev ogrevanja. Ti so takrat postavili nove standarde na področju varčevanja z energijo v individualnih hišah.

V nadaljnjem razvoju smo proizvodni program širili na celotno paleto regulatorjev za centralno ogrevanje. Sedaj proizvajamo tretjo generacijo sodobnih mikroprocesorsko krmiljenih regulatorjev za solarne sisteme in vremensko vodene regulatorje ogrevanja.

Leta 1996 smo prodajno vizijo in cilje usmerili tudi na tuje trge. Že kmalu na začetku smo dosegli dobre prodajne rezultate na nemškem trgu, ki skozi vsa leta ostaja naš najpomembnejši trg.

Danes svoje izdelke prodajamo v 15 evropskih državah, imamo pa tudi kupce izven meja evropske unije.

Na domačem trgu se poleg proizvajalca regulatorjev ogrevanja, predstavljamo tudi s trgovsko dejavnostjo. Cilj podjetja je kupcu ponudit celovito rešitev.Naše znanje smo intenzivno nadgrajevali in na evropskih trgih poiskali kakovostne izdelke, ki jih danes prodajamo pod lastno blagovno znamko ali kot zastopstva.

Skozi leta smo svojo ponudbo dopolnjevali in danes lahko v Centru varčnega ogrevanja ali na naši spletni stran, najdete rešitve za prav vse vire ogrevanja, za manjše ali večje objekte.

Svoje strokovno znanje poskušamo deliti s tistimi, ki se profesionalno ukvarjajo s področjem ogrevanja. Vsako leto organiziramo za monterje in serviserje ogrevalnih naprav strokovna izobraževanja iz različnih področij. Seveda pa nismo pozabili tudi na investitorje. V podjetju imamo svetovalno službo, ki skrbi, da kupci pri nas dobijo kakovostne nasvete za lažje odločanje ob investiciji v ogrevalni sistem.

Naslov Tržaška cesta 85A
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 6719600
Emailinfo@seltron.si
Spletna stranseltron.si
DejavnostOgrevalna tehnika; Elektronika; Trgovina
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.30052092
Matična št.5347297000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SELTRON-D-O-O

Vizija

Naše poslanstvo je pomagati ljudem varčevati z energijo pri ogrevanju prostorov na okolju prijazen način.