Prosta delovna mesta v podjetju S E P d.o.o.

V 20-ih letih poslovanja smo se iz enega podjetja s tremi zaposlenimi in enim izdelkom razvili v skupino 3 podjetij, ki deluje na treh lokacijah, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter Rusiji, v kolektiv s skupaj 230-mi člani ter z več kot 12 mio evrov letnih prihodkov. S certifikatoma ISO 9001 in ISO//TS 16949 lahko po vseh merilih pokrivamo različne potrebe proizvajalcev avtomobilov, proizvajalcev bele tehnike in kupcem široke potrošnje.

Uspešnost našega poslovanja dokazujejo številne nagrade in priznanja ter srebrno in bronasto odličje med Gazelami Dolenjsko-posavske regije. Ker je podjetje vseskozi svoje izdelke izdelovalo zelo kakovostno in konkurenčno ter tako pridobilo zaupanje avtomobilskih proizvajalcev, je pri nekaterih podjetjih pridobilo status neposrednega dobavitelja do končnih kupcev. V zadnjih letih smo prešli od podizvajalca, v razvojnega dobavitelja TIER 2 za sisteme za pranje stekel, tukaj pa preko komercialnih povezav sTIER 1 dobavitelji sodelujemo pri razvoju izdelka že od prvih načrtov avtomobila.

Da bi ostali konkurenčni, imamo proizvodno podjetje v BiH. Le-ta predstavlja 33% delež naše celotne prodaje.

Naši izdelki so prisotni v različnih avtomobilskih znamkah (Renault, VW, BMW, MINI, Ford, Volvo, Nissan, Jaguar, Peugeot, Citroen, Fiat, Land Rover, LADA, Kia, Toyota) in v blagovni znamki bele tehnike Gorenje, ter medicinski pripomočki Invacare.

Podjetje SEP d.o.o. 88% izdelkov izvozi, 12 % pa izdeluje za domači trg.

Sep d.o.o. je proizvodno podjetje za izdelavo komponent iz plastičnih mas s tehnologijo brizganja in pihanja. Naši izdelki se pojavljajo v:

  • avtomobilski industriji (pralna tehnika, zračniki za prezračevanje in klimatizacijo),
  • industriji bele tehnike (posode, vezne cevi) in
  • široki potrošnji.

Ponujamo celovito obvladovanje pralne tehnike v avtomobilski industriji od ideje do končnega izdelka.

Z umirjeno rastjo tehnične veje proizvodnje, povečanjem lastne udeležbe na novih projektih in povečanjem deleža proizvodnje za druge kupce, lažje dosegamo poslovne cilje.

Naslov Stari trg 2A
Pošta8230
PoštaMokronog
Telefon07 3434460
Spletna stransep.si/
DejavnostPlastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.85489492
Matična št.5866740000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/S-E-P-D-O-O