Prosta delovna mesta v podjetju S&T Slovenija d.d.

Podjetje S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d.d., je že več kot 20 let eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Ukvarjamo se z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem ter zunanjim izvajanjem (outsourcingom) poslovnih in IT rešitev. Svojim strankam nudimo zanesljive, fleksibilne, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer vam omogočamo, da uporabljate inovativne in prilagojene IT rešitve, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost vašega poslovanja ter posledično na vaše poslovne rezultate. V S&T Slovenija zaposlujemo 200 vrhunskih strokovnjakov in imamo poslovalnico v Mariboru ter poslovno enoto v Celju.

Stavimo na predanost in vrhunsko znanje zaposlenih ter na inovativne, k stranki usmerjene rešitve, ki jim omogočajo izboljševanje. Naši zaposleni so naš največji kapital in hkrati ključni nosilci naše poslovne strategije. Gre za vrhunske strokovnjake, ki lahko še tako zahtevne naloge opravijo z odliko. Pa naj gre za postavitev podatkovnega centra, informacijsko varnost, omrežno infrastrukturo, zunanje izvajanje storitev ali pa svetovanje na področju finančnega in kadrovskega managementa ter oblikovanje rešitev za proizvodna in logistična podjetja.

Naslov Leskoškova cesta 6
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5895453
Spletna stransnt.si
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.66180210
Matična št.5447640
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/S-T-SLOVENIJA-D-D

Vizija

Poslanstvo

Razvoj naprednejše družbe z reševanjem zahtevnih poslovnih in informacijskih izzivov.

Vizija

Podjetjem v regiji postati prva izbira pri zagotavljanju poslovnih in informacijskih storitev.

Strateške usmeritve, na katere se osredotočamo, zadevajo povečanje prodaje na tujih trgih, prilagoditve portfelja obstoječim in novim strankam ter razvoj specifičnih znanj s področja informacijskih in poslovnih rešitev.

Ključna področja poslovanja

Celovita ponudba S&T Slovenija vključuje načrtovanje, razvoj, implementacijo, vzdrževanje in zunanje izvajanje (outsourcing) vseh IT in poslovnih rešitev.