Prosta delovna mesta v podjetju Relax Turizem d.d.

Družba Relax je nastala v letu 1990 z osnovno dejavnostjo turizem. Gre za hitro rastoče podjetje, ki se je že od vsega začetka vsakoletno uvrščalo med tako imenovane GAZELE. Družba je razvila lastno prodajno mrežo na področju Slovenije in pričela z ravojem prodajne mreže v tujini. Tako se je leta 2004 preoblikovala v RELAX KONCERN s hčerinskimi podjetji, med katere spada tudi Relax Turizem. Družba RELAX TURIZEM je ponudnik počitnic na Jadranu in Mediteranu v slovenskem prostoru, s svojimi lastnimi produkti. Na tržišču smo se pozicionirali kot SPECIALIST ZA ADRIATIC z ugodnimi cenami in nadpovprečno kakovostjo. Uspešno zadovoljujemo potrebe naših kupcev, tako smo postali NAJVEČJI SLOVENSKI ORGANIZATOR POČITNIC, ki letno na počitnice prepelje preko 180.000 slovenskih gostov. V družbi se zavedamo, da je kupec naš delodajalec in kontrolor naše kakovosti. Tako z namenom zagotavljanja kakovosti oblikujemo naše prednosti, ki so hkrati koristi za kupca. Naše prednosti: - lastna prodajna mreža (25 poslovnih enot), - specialiast za Adriatic, - ISO 9001 : 2000, - prevozi z nadstandardnimi avtobusi, - hoteli prijazni družinam (ugodnosti za otroke, klub hoteli, ...), - Relaxovi vodniki, spremljevalci, animatorji in predstavniki, - potrošniško kreditiranje, - kupcem smo na voljo 24-ur na dan na dežurnih telefonskih številkah.

Dejavnost potovalnih agencij in organizatorjev potovanj.

Naslov Meža 10
Pošta2370
PoštaDravograd
Telefon02 8723124
Emailinfo@relax.si
Spletna stranrelax.si/
DejavnostPrireditvena dejavnost in zabava; Turizem
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.85630314
Matična št.1318004000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/RELAX-TURIZEM-D-D

Vizija

Poslanstvo: Družba Relax Turizem je bila ustanovljena z namenom, da bo njena glavna dejavnost turizem. Gre torej za izkoriščanje prostega časa, zato je tudi poslanstvo oblikovano v naslednjem stavku: ZADOVOLJEVANJE POTREB PO SPROŠČENEM KORIŠČENJU PROSTEGA ČASA. Vizija: V družbi se zavedamo, da je vizija ogledalo udeležencev, zato smo si zastavili ambiciozno vizijo, ki se glasi: Z RELAXOM V DRUŽBO NAJBOLJŠIH.

Cilji

Na osnovi vizije smo si začrtali tudi cilje, ki so merilo ter standard uspešnosti. Naši dolgoročni cilji so: - vsakoletna stalna rast bruto prometa, - vsakoletna rast dodane vrednosti, - vsakoletno zmanjševanje števila reklamacij na gosta, - vsakoletna rast števila invencij na zaposlenega, - rast sponzorskih sredstev, - nadpovprečna stopnja zadovoljstva zaposlenih, - nadpovprečna stopnja neodvisnosti in notranje stabilnosti.

Storitve in/ali izdelki

Relax Turizem d. o. o. je ponudnik počitnic na Jadranu in Mediteranu s svojimi lastnimi produkti. Relaxovi programi temeljijo na zadovoljevanju potrebe po koriščenju prostega časa - torej na poslanstvu. V okviru tega poslanstva so se uveljavilii naslednji programi: - program počitnic, - program pred- in posezone, - program potovanj, - programi organiziranih oz. zaključenih skupin, - program smučanja, - drugi programi (subagentska prodaja). Programi so jasno opredeljeni in standardizirani, zato imajo tudi vedno isto kakovost in jasno definirano vsebino za dano plačilo. Na osnovi naštetih programov izide vsako leto več katalogov na cca. 1000 straneh, v več kot 350.000 izvodih. Relaxovi katalogi: - First minute za Jadran, - Jadran, - Mediteran, - Klub hoteli (Senior in poletni klubi), - Slovenija, - Prvomajske počitnice in potovanja, - Jesenske počitnice in novoletna potovanja, - Prestige, - Eksotika in - Različni akcijski folderji.