PKK d.o.o.

PKK je podjetje z več kot 10-letno tradicijo in izkušnjami na področju organizacije kakovostnih promocij, degustacij terstoritvami pospeševanja prodaje inpozicioniranja izdelkov.

Naše glavno gonilo je uigran tim profesionalcev s področja organizacije, marketinga in prodaje. Z ekipo več kot 100 ljudi smo vsak dan prisotni vveč kot 100 trgovinah v celotnem slovenskem prostoru in z inovativnimi pristopi pripomoremo k izboljševanju marketinških učinkov trženja storitev in izdelkov.

Na podlagi izkušenj in strokovnega znanja smo izdelali inovativne in učinkovite programe celostnega trženja in tako lahko naročnikom zagotovimo celoten spekter storitev od prvih korakov ustvarjanja kreativne ideje, organizacije in izvedbe projekta, do celostne kontrole, reportinga ter preverjanja uspešnosti izvedenega projekta.

Ime podjetja PKK združuje tri poglavitne usmeritve, ki so naše glavno načelo pri zagotavljanju storitev, in sicer profesionalnost, kvaliteta in kreativnost.

Naši rezultati so se obrestovali tudi v evropskem marketinškem prostoru in tako smo bili od leta 2004 do 2012 člani European Pos Marketing Group (EPMG), od leta 2013 pa smo člani European Sales Solutions – COMBERA GROUP.

Davčna št.70598754
Matična št.5715024000
Spletna stranhttp://www.pkk.si
NaslovCesta na Brdo 45
Pošta1000
KrajLjubljana

Vizija

Naša poslovna vizija je ostati profesionalna, kreativna in kvalitetna družba ter ubraniti vidno mesto med vodilnimi ponudniki BTL aktivnosti v slovenskem prostoru in v tujini.