Parnad d.o.o.

Podjetje Parnad d.o.o. iz Ljubljane je pooblaščeni zastopnik za čistilni sistem Vorwerk. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 1990, v Sloveniji imamo 16 redno zaposlenih, ki nudijo podporo prodajni strukturi in 65 strokovnih svetovalcev na terenu, imamo urad v Mariboru in hčerinsko podjetje na Hrvaškem. Parnad d.o.o. predstavlja podjetje z zdravim jedrom, ki trži izdelke prvovrstne kakovosti. Našim strankam in kupcem svetujemo o najboljših rešitvah pri čiščenju za njihovo bivalno okolje in na tak način skrbimo za njihovo zdravje.

Davčna št.32412711
Matična št.5342236000
Spletna stranhttp://www.parnad.si
Zaposlenih10 - 19
NaslovCesta v Gorice 33
Pošta1000
KrajLjubljana

Vizija Naš moto podjetja je »Vorwerk v vsak dom«. V naslednjih dveh letih bomo povečevali prodajo z uveljavljenimi izdelki, ki imajo na slovenskem trgu dobro ime ter jih odlikuje odličnost ter inovativnost. Parnad d.o.o. predstavlja odlično zaposlitveno priložnost za ljudi, ki željo poslovno potrditev na področju prodaje. V naslednjem letu želimo pod svoje okrilje pridobiti nove sodelavce, ki bodo z veseljem in strokovnostjo predstavljali visoko tehnološki izdelek bodočim kupcem.

Cilji Vrhunski proizvod, korekten odnos do strank ter zaposlenih med seboj predstavlja vir konkurenčnih prednosti podjetja Parnad.