Obnova Kočevje d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991 z namenom izvajanja vseh vrst gradbenih del. Temelji podjetja izhajajo iz dolgoletne tradicije gradbeništva v Kočevju, ki je bilo že v preteklosti poznano širom Evrope. Bogate izkušnje smo v času delovanja nadgradili s strokovnim znanjem in moderno mehanizacijo, tako da smo lahko kos tudi najzahtevnejšim izzivom. K izvedbi vsakega projekta pristopimo celovito ter v skladu z zakonskimi določili in skušamo zadostiti željam naročnika. Vodila našega dela temeljijo na načelih dobre poslovne prakse, visoke kvalitete ter pravočasno in v rokih izdelanih pogodbenih določilih. Podjetje razpolaga z naslednjimi lastnimi ekipami: - železokrivnica, - strojni in vozni park, - fasaderji in slikopleskarji, - keramičarji, - zidarji in tesarji. Za vsa ostala dela, ki so potrebna za finalno izvedbo projekta pa sodelujemo s priznanimi kooperanti.

Gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb. - visoke gradnje (splošna gradbena dela, zaključna dela in instalacije) za industrijske, poslovne, stanovanjske, javne in sakralne objekte. - nizke gradnje (izgradnja cest, komunalno opremljanje, ureditev okolic).

Davčna št.81226055
Matična št.5455065000
Spletna stranhttp://www.obnova-kocevje.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovTrg Svetega Jerneja 4
Pošta1330
KrajKočevje

Vizija Poslanstvo: Kot eno izmed vodilnih gradbenih podjetij v zahodno dolenjski regiji skušamo nuditi celostne storitve na področju gradbeništva in projektiranja. Želimo delati varno in strokovno ter postati dober in zanesljiv poslovni partner. Vizija: Skupina Obnova želimo postati ena vodilnejšin in priznanih podjetij v Sloveniji na področju gradbeništva in projektiranja. Tudi v bodoče si bomo prizadevali graditi na kvaliteti in razvoju kadrov in storitev za zadovoljitev tako naročnikov kot zaposlenih.