NUCLEUS PLUS, računovodska družba, d.o.o.

V računovodskem servisu Nucleus Plus smo si 21 letno tradicijo poslovanja prislužili s svojo strokovnostjo, natančnostjo, individualno obravnavo strank in dostopnostjo.

Po karakterju smo ambiciozni, po miselnosti bojeviti, po poklicu zmagovalci!

Okoli sebe širimo optimizem, zaupanje in občutek varnosti. Svojo enaindvajsetletno  tradicijo poslovanja smo si prislužili s svojo strokovnostjo, natančnostjo, individualno obravnavo strank in dostopnostjo.

Vsa ta leta smo z vami na treh različnih lokacijah v Sloveniji: v Ljubljani,  Mariboru in Murski soboti.

Ker se zavedamo, da je kakovost naše storitve odvisna od strokovnosti zaposlenih, skrbimo za redno interno in eksterno izobraževanje, kar nam pomaga slediti zakonodajnim spremembam. Svoje stranke vsak mesec obveščamo o novostih, ki so skrbno zbrane v naši publikaciji Informacije.

Za nas velja popolna predanost delu, gremo čez doslej znane meje in vdiramo na področja neznanega. Vsako leto želimo biti boljši, odrekamo se povprečju, samozadovoljstvu, raziskujemo meje svojega potenciala, verjamemo vase in stremimo k zmagam. Predvsem pa sledimo sanjam po poti naših vrednot.

Kot izkušena, uigrana in vešča ekipa vas vabimo, da z nami pogumno nadaljujete poslovno pot uresničevanja in preseganja svojih ciljev. Skupaj z vami in za vas bomo našli nove in nove poslovne priložnosti.

Davčna št.15720527
Matična št.2158540000
Spletna stranwww.nucleus.si
NaslovBrodišče 12
Pošta1236
KrajTrzin