Prosta delovna mesta v podjetju MOL Slovenija d.o.o.

Skupina MOL je vodilna neodvisna mednarodna in integrirana naftna ter plinska družba v Srednji in Vzhodni Evropi, ki je s svojo maloprodajno dejavnostjo prisotna v 10 državah te regije, s svojimi poslovnimi dejavnostmi pa v državah po vsem svetu, od Madžarske, Slovaške, Nemčije, Avstrije, Italije, Slovenije ter Hrvaške, pa do Rusije, Jemna, Omana in Pakistana. Delnice Skupine MOL kotirajo na budimpeški, luksemburški in varšavski borzi, z njenimi potrdili o lastništvu pa se trguje na ameriškem Pink Sheetsu in londonskem International Order Booku. Danes je Skupina MOL dinamično podjetje z rafinerijami, ki sodijo v sam evropski vrh. MOL Slovenija je članica Skupine MOL. Kot 100 % podružnica Skupine je MOL Slovenija prisotna na slovenskem trgu od leta 1996. Glavna dejavnost podjetja je prodaja naftnih derivatov na slovenskem trgu na debelo in drobno.

Ključne dejavnosti Skupine MOL: - Raziskovanje in proizvodnja surove nafte, zemeljskega plina in plinskih izdelkov; - Rafiniranje, transport, skladiščenje in distribucija naftnih derivatov tako na nivoju malo- kot tudi veleprodaje; - Oddajanje zemeljskega plina; - Proizvodnja in prodaja olefinov in poliolefinov; - Proizvodnja električne in termalne energije iz plina ter obnovljivih virov.

Naslov
Pošta9000
PoštaMurska
Telefon02 5303310
Emailmolslovenija@mol.si
Spletna stranmol.si
DejavnostBencinski servisi in kuriva
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.88362264
Matična št.5952441000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MOL-SLOVENIJA-D-O-O

Vizija

Imamo jasno začrtano vizijo in sledimo strogim etičnim normam, ki smo si jih zastavili, kar pomeni, da se strogo držimo svojih vrednot; le na takšen način lahko svojim strankam, partnerjem in delničarjem zagotovimo zanesljivost. Kot integrirano naftno podjetje si prizadevamo postati najbolj spoštovano mednarodno podjetje v Srednji Evropi, z najmanj 10-milijard evrov vrednim tržnim kapitalom, ki povezuje več morij.