Prosta delovna mesta v podjetju MiGA d.o.o.

Kratka zgodovina Podjetje MiGA je bilo ustanovljeno konec leta 1989 z idejo postati specializirana hiša za izdelavo programske opreme. predvsem v okolju UNIX operacijskega sistema. Prva naročila podjetja HAN-DATAPORT GmbH iz Avstrije so omogočila nadaljni razvoj in širjenje podjetja. V letu 1992 je MiGA prevzela dva večja projekta računalniškega inženiringa, za potrebe igralništva podjetja HIT d.o.o. iz Nove Gorice. Razvojno okolje naših storitev in aplikacij smo razširili tudi na področje osebnih računalnikov in MS Windows operacijskega sistema. V letih delovanja smo pridobivali izkušnje pri načrtovanju, razvoju in vzdrževanju informacijskih sistemov. Vzpostavili smo več pogodbeno dolgoročnih sodelovanj s tujimi in domačimi podjetij. Uspešno je bilo realiziranih in implementiranih večje število razvojnih projektov.
Računalniško programiranje.
Naslov Koseška cesta 8
Pošta1000
PoštaLjubljana
Spletna stranmiga.eu
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.72840242
Matična št.5302072000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MIGA-D-O-O-V-STECAJU

Vizija

Naše poslanstvo V letih delovanja se je MiGA izoblikovala v specializirano razvojno podjetje z poslanstvom ponuditi podjetjem vso potrebno pomoč pri izgradnji učinkovitega informacijskega sistema s poudarkom na razvoju in integraciji specifičnih računalniških programskih rešitev po željah naročnika.

Storitve in/ali izdelki

Glavna področja delovanja podjetja: - razvoj programske opreme za znanega naročnika, - razvoj programske opreme kot produkta, - sistemska integracija komponent informacijskega sistema, - svetovanju pri razvoju informacijskih sistemov, - zastopanje proizvajalcev strojne in programske opreme, - šolanje uporabnikov.