Prosta delovna mesta v podjetju Medialog, d.o.o.

Smo sposobna in prilagodljiva ekipa izkušenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami v medijskem načrtovanju. Na podlagi svojih znanj in izkušenj ter potreb naših naročnikov smo iz majhne digitalne agencije zrasli v medijsko agencijo polnega servisa. Naše korenine segajo v leto 2007, z ustanovitvijo internetne agencije Senca.net d.o.o., ki je med prvimi v Sloveniji naročnikom nudila celovit pristop v internetnem oglaševanju in na slovenskem oglaševalskem trgu orala ledino digitalnega marketinga in razvijala stroko. Kot odziv na razmere na oglaševalskem trgu smo dejavnost nadgradili in se strukturno preoblikovali v medijsko agencijo.
Posredovanje oglaševalskega prostora.
Naslov Kotnikova ulica 28
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4345646
Emailtamara.slapar@medialog.si
Spletna stranmedialog.si/
DejavnostMarketing in oglaševanje
Število zaposlenih2 zaposlena
Davčna št.39641074
Matična št.2293986000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MEDIALOG-D-O-O

Vizija

Naše specializirano področje dejavnosti je medijsko načrtovanje in zakup oglasnega prostora, posebej pa se posvečamo medijskim raziskavam in obdelavi podatkov, ki so ključnega pomena pri oblikovanju učinkovite strategije! Naši naročniki se zavedajo, da so vložena sredstva v oglaševanje na dolgi rok kapital z oplemenitenim donosom. Zakaj oplemenitenim? Ker blagovne znamke niso last posameznikov, so last nas vseh. Nam, strokovnjakom, pa so v določenem času in prostoru zaupane v upravljanje.

Storitve in/ali izdelki

- medijsko načrtovanje, - medijski zakup, - medijske raziskave, - izdelava celostnih medijskih poročil, - analiza po končani akciji, - pogajanja z mediji, - optimizacija porabe, - priprava kratkoročnih in dolgoročnih medijskih strategij, - analiza novih medijev (cene, doseg, potencial), - razvoj lastnih orodij za planiranje in zakup, - razvoj dodatnih aplikacij za medijski kliping, - organizacija in izvedba medijskih BTL aktivnosti, - priprava in plasiranje pr člankov/advertorialov, - analize medijskega trga, - analize in obdelava podatkov po želji naročnika.