Marles PSP, proizvodnja stavbnega pohištva d.o.o.

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše. Zgradili smo že več kot 27.000 individualnih objektov in več kot 380 vrtcev in šol kar je razlog, da ima naše podjetje pomembno strateško vlogo na področju razvoja montaže gradnje zaradi znanja, izkušenj o razvoju in proizvodnji ter trženju montažnih hiš. Sodelujemo z raziskovalnimi institucijami, s konkurenco ter poslovnimi partnerji na vseh tistih razvojnih področjih, ki so usmerjeni v spodbujanje in razvoj montažne gradnje.

Marlesove hiše so sodobno zasnovane, vrhunsko izdelane, prilagojene različnim namenom ter krajinskim in podnebnim razmeram. Marles pri zagotavljanju kakovosti skrbi za najvišjo raven. Tako so vsi materiali, ki jih uporabljamo v proizvodnji hiš, celoten Marlesov sistem gradnje in tehnološki proces v skladu z mednarodnimi standardi. Redno kontrolo proizvodnje izvajajo neodvisni strokovnjaki mednarodno priznanih institucij, ki jim zaradi izpolnjevanja mednarodno primerljivih zahtev glede kakovosti, podeljujejo certifikate o skladnosti in znake kakovosti. Značilnosti Marlesovega načina gradnje je gradnja, ki poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi in je zato neodvisna od vremena in zagotavlja možnost hitre vselitve. V Marles hišah je prijetna in zdrava bivalna klima.
Marlesovi arhitekti snujejo vedno nove arhitekturne rešitve, ponujamo paleto hiš, ki so primerne za različno velike družine, prilagojene različnim življenjskim navadam bodočih stanovalcev. Za tipske hiše je značilno, da so racionalno zasnovane, idealno je izkoriščen prav vsak kvadratni meter stanovanjske površine. Marles hišo pa lahko oblikujejo tudi povsem individualno - po željah in potrebah naročnika. Vsi gradbeni materiali Marles hiše delujejo na človeka pozitivno in nudijo izredno zdravo ter prijetno klimo, hkrati pa so neškodljivi za okolje. Zaradi energetske varčnosti zagotavljajo velik prihranek energije in nižje stroške udobnega bivanja.
Novi trendi so v trajnostni gradnji visoko učinkovitih in pasivnih objektov z višjo dodano vrednostjo, povečuje pa se tudi delež montažne lesene gradnje na splošno. Zaradi pomanjkanja časa pa se vse več kupcev odloča za gradnjo na ključ, pri čemer v Marlesu kupcem ponujajo celostne rešitve.
Naslov Podvelka 3
Pošta2363
PoštaPodvelka
Telefon02 8770302
Emailinfo@marles.com
Spletna stranmarles.com/okna/si
DejavnostStavbno pohištvo
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.21683875
Matična št.1614916000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MARLES-PSP-D-O-O