Prosta delovna mesta v podjetju MAKRO 5 GRADNJE d.o.o.

Smo uspešno slovensko gradbeno podjetje, ki se ukvarja z gradnjo visoko kakovostnih objektov najrazličnejših vrst od stanovanjske gradnje, poslovnih in tehnoloških prostorov do turističnih kompleksov.

Specializirani smo za novogradnje, rekonstrukcije, projektiranje in svetovanje. V okviru raziskovalne dejavnosti v našem podjetju razvijamo interni standard in tehnologije za energetsko prenovo spomeniško zaščitenih stavb ter sistem vodenja projektov energetske sanacije stavb. Jamčimo: - kakovost našega dela in dela naših podizvajalcev, odlične materiale - uporaba najsodobnejših tehnologij - odličnost poslovanja

Uresničevati želje najzahtevnejših investitorjev in kupcev, ki pričakujejo najvišjo kakovost za svoje stanovanjske objekte, poslovne prostore ali hotelske komplekse, pomeni, ponuditi celostni pristop k projektu, s spoštovanjem rokov, predračunov, kakovostno izvedbo ter tesno sodelovanje s partnerji.

Naš cilj je dolgoročno sodelovanje s poslovnimi partnerji. Izpeljemo lahko najbolj obsežne in kompleksne projekte, saj imamo dolgoletne izkušnje s koordiniranjem številnih podizvajalcev in dobaviteljev. 

Specializirani smo za novogradnje, rekonstrukcije, projektiranje in svetovanje.

Naslov Obrtniška ulica 5
Pošta6000
PoštaKoper
Telefon05 6635600
Spletna stranmakro5.si
DejavnostGradbeništvo
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.69124841
Matična št.1786989000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/MAKRO-5-GRADNJE-D-O-O

Vizija

Makro 5 gradnje je specializirano za vodenje gradbenih projektov v Sloveniji.

Poslovno vizijo uresničujemo z visoko motiviranimi zaposlenimi, ki predstavljajo temelj naše poslovne strategije. Skrb za zaposlene, dobri odnosi z našimi poslovnimi partnerji in družbeno odgovorno delovanje so pogoji, ki jih izpolnjujemo, da dosegamo kakovostne storitve in zadovoljstvo investitorjev.

Glavne vrednote podjetja Makro 5 gradnje so znanje, kakovost in poštenost. Posel temelji na upoštevanju najsodobnejših tehnologij na področju gradbeništva in organizacije dela, skrbi za strokovnost projektov, izobraževanju in poslovni odličnosti. Kakovost svojih storitev dokazujemo s certifikatom ISO 9001:2015. 

Cilji

Makro 5 gradnje d.o.o. se je v zadnjih letih razvilo v dinamično in trgu prilagojeno podjetje. Svoj obstoj si podjetje lahko zagotovi samo z jasno zastavljenimi cilji in z uresničevanjem le - teh, zato smo si zastavili naslednje cilje, in sicer:


Cilji do naših naročnikov:
Usmeritev v ožjo specializacijo dejavnosti v graditeljstvu in sicer predvsem na področju novogradenj, rekonstrukcij in obnov objektov z zahtevnejšim arhitekturnim in interiernim oblikovanjem (poslovni prostori, hoteli, stanovanja itd.) ter energetsko sanacijo objektov ter spomeniško zaščitenih stavb.
Spoštovanje poslovne etike in pogodbenih določil predvsem glede pogodbenih rokov, dogovorjene kakovosti in temu ustrezne cene izdelka. Cilj je z našim delom doseči zadovoljstvo naročnika, z željo obdržati sedanje in pridobiti nove naročnike.
Upoštevanje kriterijev gradbene stroke glede izvedbe, uporabe materialov, detajlov, kontrole med gradnjo in izpeljave do uspešne pridobitve uporabnega  dovoljenja. Izdelek mora biti uporaben,  s tem da je čim manj pritožb po dokončanju del. Vsaka pritožba mora biti odpravljena v najkrajšem roku.
 

Cilji do zaposlenih v družbi:
V delovnem kolektivu je potrebno gojiti kolegialnost in medsebojno informiranost. Delovna usmeritev je v projektnem vodenju in timskemu delu.
Velik poudarek moramo posvetiti razvoju kadra, dviganju kompetenc in prenosu znanja in izkušenj na mlajše sodelavce.
Skrbeti moramo tudi za rast osebnih dohodkov v povezavi z rastjo podjetja, s poudarkom na stimulaciji, odvisni od uspešnosti posameznika.
Vsi delavci  v podjetju morajo biti z internimi akti podjetja  seznanjeni in jih morajo v celoti spoštovati.
 

Cilji do naših dobaviteljev:
Skrbeti moramo za dobro poslovno sodelovanje z našimi dobavitelji, ki se odraža z obojestransko koristjo.
Skrbeti moramo za selektivni izbor kakovostnih dobaviteljev storitev  in dobaviteljev.
 

Cilji do lastnika podjetja:
Spoštovanje vseh zakonskih predpisov in standardov, katerim morajo biti prilagojeni tudi interni akti podjetja.
Rast prihodkov, dobička in ostalih parametrov uspešnosti poslovanja mora biti letno najmanj enaka ali večja kot je slovensko povprečje v panogi.
Zaradi ožje specializacije naše dejavnosti je potrebna razširitev območja izvajanja storitev podjetja.
 

Cilji do družbenega okolja:
Spoštovati zakonodajo, zlasti z upoštevanjem predpisov o ravnanju z odpadki.
V okviru razpoložljivih sredstev pripomoči k razvoju lokalne skupnosti, in sicer v obliki donatorstva, sponzorstva kulturne, izobraževalne, humanitarne in športne dejavnosti.
Seznanjati okolje o pozitivnem delu in odnosu do stroke.