Prosta delovna mesta v podjetju Luka Koper d.d.

Obalno-kraška regija je po velikosti med najmanjšimi regijami v Sloveniji, po gospodarski razvitosti pa med bolje razvitimi. Luka Koper je delniška družba, ki s svojo dejavnostjo vpliva na razvoj Obalno-kraške regije in ji daje pozitiven in dinamičen gospodarski utrip. Luka Koper, d.d. v koprskem pristanišču izvaja pristaniške in logistične storitve. Zastavljamo si ambiciozne cilje, da bi hkrati zadovoljili želje kupcev, lastnikov družbe in zaposlenih v podjetju. Želimo biti odlični, zato smo leta 2005 stopili na pot k evropski poslovni odličnosti in leta 2006 prejeli nagrado za uvrstitev med finaliste evropske nagrade za poslovno odličnost. Od 2009 naše delo odlikuje tudi okoljski certifikat EMAS, sicer pa za kakovost našega dela jamčijo številni drugi certifikati. Vpeti smo v mednarodne blagovne izmenjave in mednarodno poslovanje, dosledno pa skrbimo za izboljšanje kakovosti življenja v prostoru, v katerem tudi sami delamo in živimo.
Naša osnovna dejavnost je izvajanje pretovornih in skladiščnih storitev za vse vrste blaga, ki jih dopolnjujemo z vrsto dodatnih storitev na blagu in dopolnilnih storitev.
Naslov Vojkovo nabrežje 38
Pošta6000
PoštaKoper
Telefon05 6656100
Spletna stranluka-kp.si/
DejavnostVodni promet; Skladišča
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.89190033
Matična št.5144353000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/LUKA-KOPER-D-D

Vizija

Vizija: Vodilni pristaniški sistem za globalne logistične rešitve držav srednje in vzhodne Evrope. Poslanstvo: Z zanesljivim pristaniškim sistemom spodbujamo logistične rešitve na najkrajši poti do osrčja Evrope.

Cilji

Naš cilj je zagotavljanje celovite logistične podpore za naše stranke. Družba upravlja tudi ekonomsko cono in skrbi za razvoj in vzdrževanje pristaniške infrastrukture. Postavljamo si ambiciozne cilje, ki jih v veliki meri tudi dosegamo. Z uresničevanjem razvojnih usmeritev krepimo naše konkurenčne prednosti.