Prosta delovna mesta v podjetju Lastra company d.o.o.

1. Oddelek glasbil vodi Irena Komatar, glasbenica in solastnica podjetja Lastra Company, d.o.o., od leta 1998 pa tudi direktorica podjetja. Naš prodajni program vključuje klasične (akustične) glasbene instrumente - godala, brenkala, pihala, trobila, harmonike in tolkala. Poleg bogate izbire kvalitetnih šolskih ter profesionalnih instrumentov našim strankam nudimo tudi vrsto uslug, kot je strokovno svetovanje, ugodno financiranje nakupov, lasten servis za pihala in trobila, popravila in restavriranje godal, program izposoje šolskih violin, komisijska prodaja, najmanj eno leto garancije za vse nove inštrumente, prodaja v klasični trgovini in prodaja preko internetne trgovine. Lastra Company, d.o.o. zastopa več svetovno znanih blagovnih znamk kot ekskluzivni uvoznik za Slovenijo. 2. V Lastri smo uspešno razvili tudi svoj proizvod, šolsko violino z opremo v šestih velikostih, ki je v celoti izdelana v Sloveniji in jo tudi uspešno izvažamo na tuje trge. Razvijamo pa tudi proizvodnjo ostalih godal. 3. Engineering vodi Stane Rakovec, ing. chem. in solastnik podjetja Lastra Company, d.o.o. V oddelku projektiramo, izdelujemo in montiramo elemente in kompletne naprave za kemično in elektrokemično obdelavo kovin in plastike v ročni, polavtomatski in avtomatski izvedbi ter vrsto naprav in posameznih elementov za čišcenje industrijskih odpadnih vod v kovinsko predelovalni industriji, industriji za površinsko zašcito, grafični, avtomobilski, tekstilni in drugih industrijah. Skupaj s kooperanti izdelujemo še vse osnovne elemente, kot so: kadi, črpalke za agresivne medije, mešala, dozirne kadi ter ostalo kemijsko procesno opremo. Kvaliteto naše ponudbe, naši cenjeni potencijalni naročniki lahko preverijo na referenčnih objektih, dokončanih v zadnjih nekaj letih, kot so: Kovinoplastika Lož, CRI Celje, Kozjak Maribor, Glinek, Stedek Hrastnik, Corona, Gorenje Tiki, Blisk Ljubljana, itd.
Podjetje Lastra Company, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Osnovne dejavnosti podjetja so: 1. Trgovina s klasičnimi glasbenimi instrumenti in servis. 2. Proizvodnja godal in prodaja lesa za godala. 3. Engineering s področja varstva okolja in površinske zašcite.
Naslov Loka pri Žusmu 29
Pošta3223
PoštaLoka
Telefon01 7230890
Emailinfo@lastra.si
Spletna stranlastra.si
DejavnostGlasbeništvo; Trgovina
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.39474763
Matična št.5683459000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/LASTRA-COMPANY-D-O-O-V-LIKVIDACIJI

Storitve in/ali izdelki

- Kitare & druga brenkala. - Godala. - Pihala. - Trobila. - Tolkala. - Instrumenti s tipkami. -Ozvočenje. - Mikrofoni. - Studijska oprema. - Kabli & konektorji. - Luči & oder. - Kovčki, torbe & zaboji. - Pribor.