KREMENITI, trgovina, servis, izvoz, uvoz, proizvodnja, d.o.o.

Naše družinsko podjetje ima dolgoletno tradicijo, saj je svoja vrata odprlo že leta 1973, ko so starši pričeli s proizvodnjo izdelkov iz nerjavečega jekla. Z leti smo začeli sodelovati tudi z drugimi podjetji, našo ponudbo pa smo dopolnili še z izdelki priznanih tujih dobaviteljev. V letu 1994 smo odprli novo podjetje, v katerem smo prevzeli zastopstvo in vzdrževanje vrhunske kuhinjske opreme različnih tujih proizvajalcev.

Slovenskemu trgu smo tako ponudili izdelke tujih proizvajalcev kot so MKN, Weisheu, SOlia, Fessmann, Hallde in Tecnomac.

Ponosni smo na sodelovanje s poslovnim partnerjem MKN, s katerim sodelujemo od leta 2000. Pri slednjih zelo cenimo njihovo dolgoletno tradicijo in ponudbo vrhunskih izdelkov na področju kuhinjske tehnike, ki jih izdelujejo v lastni proizvodnji.

Skozi leta dobrega sodelovanja z našimi strankami smo uspeli pridobiti njihovo zaupanje v našo ponudbo izdelkov in poprodajnih storitev. Največje veselje nam predstavlja zelo dobro sodelovanje z različnimi slovenskimi podjetji, šolami, vrtci in domovi za starejše občane. Ponudimo jim lahko najkvalitetnejše izdelke iz nerjavečega jekla na področju profesionalne kuhinjske tehnike, hkrati pa jim nudimo tudi vzdrževanje le teh. Ukvarjamo se tudi z izvozom tovrstnih izdelkov v države nekdanje Jugoslavije.

Naše sodelovanje z različnimi podjetji in javnimi ustanovami temelji na ponudbi kakovostnih in vrhunskih  izdelkov, zanesljivosti, strokovnosti ter našem kvalitetnem servisu izdelkov.

Strokovno opravljene servise lahko opravimo predvsem na podlagi tega, da poznamo celoten proces proizvodnje izdelkov iz nerjavečega jekla. Kako hitro bomo lahko opravili sam servis izdelkov, pa je odvisno predvsem od narave same okvare, ki jo zasledimo. Naredimo pa vse, kar je v naši moči, da so okvare odpravljene v najkrajšem možnem času in se partnerji na to lahko tudi zanesejo.

Kvaliteto naših storitev uporabnikom naših storitev zagotavlja tudi AA bisnode certifikat, ki smo ga pridobili v teku delovanja našega podjetja. Konstantno kvaliteto naših storitev želimo našim strankam zagotavljati tudi v prihodnje.

 

Davčna št.28079701
Matična št. 2031884000
Spletna stranwww.kremeniti.si
NaslovProletarska cesta 4
Pošta1000
KrajLjubljana