KOTO d.o.o.

KOTO d.o.o. deluje že od leta 1947 in je vodilna družba v Sloveniji za zbiranje, predelavo in trgovanje z živalskimi stranskimi proizvodi, prepoznavna tudi na področju predelave bioloških odpadkov in energije iz obnovljivih virov energije.
KOTO s svojimi rešitvami nudi pomembno podporo slovenski predelovalni industriji, poleg tega pa igra pomembno vlogo pri zagotavljanju varovanja zdravja ljudi in živali.

Naslov Agrokombinatska cesta 80
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 5878100
Emailkoto@koto.si
Spletna strankoto.si
DejavnostKrznarstvo in usnjarstvo
Število zaposlenih100 do 149 zaposlenih
Davčna št.41217713
Matična št.5005647000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOTO-D-O-O

Vizija

VIZIJA
Kot uspešno in inovativno proizvodno podjetje krepimo svoj položaj v mednarodnem prostoru. Prepoznavnost gradimo s svojimi trajnostnimi rešitvami, ki povečujejo vrednost živalskim stranskim proizvodom in drugim organskim odpadkom. Delujemo kot partnerji in  nenadomestljiv člen v krožnem gospodarstvu, ki pomembno prispeva k trajnostnemu razvoju družbe kot celote. 

POSLANSTVO
Z inovativnim pristopom ter uporabo okolju prijaznih rešitev razvijamo metode za nenehno povečevanje dodane vrednosti surovin ob sočasnem zmanjševanju njihovega nezaželenega vpliva na okolje, družbo in naše partnerje.

V središče našega delovanja in razvoja poslovanja postavljamo poslovne partnerje, za katere smo prva in hkrati najboljša izbira na trgu. S kakovostnimi in učinkovitimi rešitvami ter strokovnim znanjem smo pomemben deležnik pri zagotavljanju njihovega lastnega napredka.

Okoljska odgovornost, strokovnost ter pripadnost naših zaposlenih bo tudi v prihodnje pomembno zagotovilo za uspešno poslovanje in uresničevanje vizije podjetja.