Kota d.o.o. Petrovče

KOTA d.o.o. Petrovče je podjetje, ki se ukvarja s hladilnimi sistemi, predvsem za industrijske obrate. Ukvarjamo se tako z opremo hladilnic, kot tudi s proizvodnjo lastnih hladilnih agregatov, prodajo toplotnih črpalk, postavitvijo drsališč, klimatizacijo ter projektiranjem. Rešitve, ki Vam jim ponujamo so popolnoma prilagojene željam partnerja. Z našo ekipo usposobljenih strokonjakov Vam zagotavljamo popoln uspeh, in sicer od začetne ideje do končne izvedbe.

Proizvodnja hladilnih in prezračevalnih naprav.

Davčna številka podjetja69136351
Matična številka5298776000
Spletna stranhttp://www.kota.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovPetrovče 237
Pošta3301
KrajPetrovče

Vizija V naši viziji si ne prizadevamo zgolj za rast poslovnih aktivnosti. Želimo, da raste tudi raven naših storitev, predvsem kvaliteta ekoloških projektov. Rešitve, ki Vam jim ponujamo v podjetju Kota d.o.o. Petrovče, so okolju prijazne in z vidika porabe energije - racionalne rešitve. S tem, ko zmanjšujemo porabo primarnih virov energije, zmanjšujemo onesnaževanje okolja. Skupaj z našimi partnerji smo trdno prepričani, da so investicije v zaščito okolja ekonomsko upravičene. Sodobni tehnološki pristopi in tradicija so tisto, kar našemu podjetju že vrsto let zasluženo prinaša poseben položaj na domačem in tujem tržišču ponudbe hladilnih sistemov in industrijskih procesov. Enako bi lahko trdili tudi za področje hladilnic, hladilnih agregatov, toplotnih črpalk in izrabe odpadne energije.

Storitve in/ali izdelki - hladilni sistemi, - hladilni agregati, - drsališča, - toplotne črpalke, - klimatizacija in sušilni procesi, - kotlovnice, - projektiranje in razvoj,...