Prosta delovna mesta v podjetju Korona d.d.

Več kot 20 let izkušenj. Visok nivo znanja. Zavezanost h kakovosti. Vse to so in še več so temeljni gradniki KORONE. Izzive sprejemamo kot priložnost za pridobivanje novega znanja in bogatenje lastnih izkušenj. Naša moč je v interdisciplinarnosti, saj delujemo na različnih področjih. Smo prilagodljivi, osvajamo nove programe in stalno rastemo, vse to pa nas usposablja za prevzemanje čedalje zahtevnejših nalog. Zato ker ZNAMO, HOČEMO, ZMOREMO.
Ukvarjamo se z izzivi sodobne energetike; gradimo, obnavljamo in posodabljamo naprave, postroje in objekte v energetiki ter industriji. Avtomatiziramo procese in jih povezujemo z drugimi poslovnimi funkcijami v celovite, z informacijsko tehnologijo podprte sisteme za nadzor in vodenje. Rešujemo kompleksne probleme, iščemo sistemske rešitve, dobavljamo opremo in zagotavljamo dolgoročno nemoteno delovanje sistemov.
Naslov Cesta v Mestni log 88A
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 2803500
Emailkorona@korona.si
Spletna strankorona.si/
DejavnostPodjetniške in poslovne storitve; Projektiranje; Energetika
Število zaposlenih10 do 19 zaposlenih
Davčna št.19788037
Matična št.5278996000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KORONA-D-D

Vizija

Zakaj Korona? Celovita inženirska rešitev na enem mestu. Naša moč je v interdisciplinarnosti, saj delujemo na različnih področjih. Sami ali s partnerji, od ideje do rešitve, od papirjev preko zgradb in naprav ter do ekonomske učinkovitosti. Izjemne izkušnje v povezavi z uporabo naprednih tehnologij. Nenehno izpopolnjevanje in sledenje novostim nam omogoča izvedbo najzahtevnejših projektov in obvladovanje najnovejših tehnologij. Mednarodno sodelovanje. Pri Koroni smo vpeti v mednarodno okolje in sodelujemo s partnerji iz vse Evrope.