Prosta delovna mesta v podjetju Kopa d.d.

V podjetju KOPA računalniški inženiring, d. d. vse od leta 1978 razvijamo in uvajamo celovite poslovne rešitve. Zaposlujemo prek 60 visoko izobraženih strokovnjakov. Sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijskih in komunikacijskih tehnologij ter s številnimi visokošolskimi in raziskovalnimi ustanovami na področjih informatike, menedžmenta in kadrov. Prek nenehnega vlaganja v razvoj, partnerjem omogočamo, da na enem mestu pridobijo celoten nabor tehnologije, aplikacij in dobrih praks za vitalen poslovni sistem.
Uvajanje celovitih rešitev informacijskih sistemov v slovenska proizvodna podjetja.
Naslov Kidričeva ulica 14
Pošta2380
PoštaSlovenj
Telefon02 8839700
Emailinfo@kopa.si
Spletna strankopa.si/
DejavnostRačunalništvo in informatika; Trgovina
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.12709743
Matična št.5231914000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOPA-D-D

Vizija

POSLANSTVO PODJETJA KOPA D.D. - izdelava kvalitetnih, celovitih rešitev informacijskih sistemov uporabnikom, ki si bodo s tem zagotovili komparativno prednost pred konkurenco, - zagotavljanje varnosti, rasti in donosnosti kapitala delničarjev z dolgoročnim ustvarjanjem dobička. VIZIJA PODJETJA KOPA D.D. Z vlaganjem v znanje zaposlenih in prepoznavnimi kakovostnimi storitvami zagotoviti dolgoročno sodelovanje z uporabniki Kopinih storitev ter omogočiti konstantno rast in razvoj podjetja. KOPA z dosedanjim delom, vizijo razvoja in usposobljenimi strokovnjaki potrjuje pričakovanja, da zna prisluhniti vsem potrebam uporabnikov in je pripravljena prevzeti odgovorno vlogo v razvoju slovenskega gospodarstva ter s tem omogočiti domačemu znanju sposobnost dokazovanja v konkurenčnem boju s tujimi produkti.

Cilji

Naše rešitve pomagajo k izgradnji optimalnega poslovanja podjetij. S poslovnim znanjem in tehnologijami vzpostavljamo nove potenciale za trajnostni razvoj in rast podjetij ter za krepitev njihove konkurenčnosti in dodane vrednosti.

Storitve in/ali izdelki

• Digitalno transformiramo podjetja za potrebe industrije 4.0. • Svetujemo in pomagamo razumeti poslovne procese. • Prenavljamo in optimiziramo poslovne procese in delovne postopke. • Uvajamo najsodobnejše programske in strojne rešitve. • Celovito skrbimo za informacijsko varnost. • Povezujemo ljudi, procese in tehnologije v nove vrednostne sisteme. • Znanje in izkušnje prenašamo na uporabnike. • Vzdržujemo vse kar ustvarimo, vključno z medčloveškimi odnosi.