Kolektor Group d.o.o.

Koncern Kolektor se ponaša s tradicijo v visoko specializirani industrijski proizvodnji. Na poti dolgi pol stoletja se je Kolektor razvil v globalno družbo s sedežem v Sloveniji ter široko razvejano mrežo podjetij in podružnic v Evropi, Ameriki in Aziji. Strateški položaj sedeža v središču Evrope ter globalna tržna in proizvodna prisotnost na vseh pomembnih svetovnih trgih, nam omogočata učinkovito obvladovanje potreb trga in optimalne poslovne rešitve. Razvojno in tehnološko napredni procesi potrjujejo naša prizadevanja za zadovoljevanje potreb kupcev s takojšnjimi in odgovornimi rešitvami. Z vzajemnim izkoriščanjem sinergij na programskem in tehnološkem področju vsako podjetje prispeva k uspešnemu poslovanju celotne skupine in tako uresničuje skupne dolgoročne cilje. Naša prednost je mednarodna odzivnost na prodajnem področju in globalno koriščenje virov.

Koncern Kolektor je transnacionalna družba, ki na strateških svetovnih trgih povezuje skoraj 30 podjetij. Podjetja v koncernu so organizacijsko povezana po panožnem principu.

Programi so razvojno in poslovno vodeni v poslovnih divizijah:

  • Komponente in sistemi
  • Stavbna tehnika in produkti za dom ter
  • Industrijska tehnika in energetika.
Naslov Vojkova ulica 10
Pošta5280
PoštaIdrija
Spletna strankolektor.com
DejavnostFinančne storitve
Število zaposlenih200 do 249 zaposlenih
Davčna št.75860309
Matična št.5034558000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOLEKTOR-GROUP-D-O-O

Vizija

Smo razvojna, tržno usmerjena, inovativna, finančno stabilna in poslovno uspešna družba, ki z reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti in iskanjem novih poslovnih priložnosti izpolnjuje pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja. Vodili bomo aktivno politiko globalizacije in usmerjene diverzifikacije na osnovi organske rasti in akvizicij ter se tako do leta 2020 približali letnemu prometu 1 mrd. €. Z razvojem tehnološko zahtevnih izdelkov in rešitev bomo med vodilnimi v posameznih nišah in s tem podpirali rast in razvoj kupcev.