Prosta delovna mesta v podjetju Klima Petek d.o.o.

Podjetje so od leta 1980 zaznamovale strokovne storitve na področju klimatizacije, ogrevanja in hlajenja ter integracija celovitih energetskih rešitev. Tehnološki napredek in razvoj smernic na področju energetike je usmerjal rast in razvoj podjetja. Po zgledu preteklosti podjetje stremi k izkoriščanju poslovnih priložnosti in nadgradnji strokovnih rešitev tudi v prihodnje.
Inštaliranje in servis vodovodnih, plinskih, ogrevalnih, prezračevalnih ter klimatizacijskih napeljav in naprav.
Naslov Kraljeviča Marka ulica 14
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon02 2909120
Emailinfo@klimapetek.si
Spletna stranklimapetek.si
DejavnostKlima in prezračevanje; Vodoinštalacije
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.49522639
Matična št.5315301000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KLIMA-PETEK-D-O-O

Vizija

Naša vizija temelji na strateškem dokumentu, ki smo ga sprejeli za obdobje 2007–2015, in je usmerjena v prodajo celovitih energetskih rešitev na področju KGH (klima, gretje, hlajenje), s poudarkom na ekološki ozaveščenosti in energetski učinkovitosti. Naše vrednote podpirajo našo vizijo. Smisel vrednot je v uresničevanju smisla podjetja, ki si prizadeva dosegati svoj temeljni cilj, zadovoljstvo strank. Naše vrednote so: - strokovnost, - inovativnost - pozitivna energija, - pripadnost in - odgovornost.

Cilji

Pri nas je dovolj prostora za nove sodelavce, ki verjamejo v vrednote našega podjetja: v strokovnost pri opravljanju svojega dela, pozitivno energijo, inovativnost, pripadnost podjetju in naročnikom ter odgovornost in zanesljivost. Te vrednote vodijo k uresničevanju našega temeljnega cilja – zadovoljstva strank. Naša pot je usmerjena v razvoj celovitih energetskih rešitev. Na njej je dobrodošel vsak, ki lahko da našemu poslanstvu svojstven pečat.