Kemofarmacija, veletrgovina za oskrbo zdravstva, d.d.

Smo veletrgovec z zdravili in medicinskimi pripomočki. Skrbimoza celovito oskrbo slovenskega zdravstva, predvsem lekarn in bolnišnic, pa tudi zdravstvenih domov, diagnostičnih laboratorijev in specializiranih prodajaln.

Smo del skupine McKesson Europe, vodilnega mednarodnega trgovca na debelo in drobno z zdravili, ki ga odlikujejo učinkovite in inovativne rešitve za svoje kupce. Ravno izkušnje iz ostalih mednarodnih trgov prenašamo tudi v Slovenijo. Tako nastajajo nove storitve, kot sta mesečno glasilo FarmaInfo s prilogo Receptum, in FarmaPro, spletno strokovno izobraževanje za zdravnike in farmacevte.

Kot vodilni veletrgovec z zdravili, ki ima dovoljenje za poln obseg opravljanja dejavnosti prometa z zdravili na debelo, smo eden izmed ključnih členov v verigi oskrbe z zdravili v Sloveniji. S kakovostno in zanesljivo oskrbo lekarn, bolnišnic in ostalih zdravstvenih organizacij skrbimo, da so kakovostna, varna in učinkovita zdravila dostopna vsem, in takrat, ko jih potrebujejo. 

Naslov Cesta na Brdo 100
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 4709800
Emailinfo@kemofarmacija.si
Spletna strankemofarmacija.si
DejavnostFarmacija; Zdravstveni in medicinski pripomočki
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.90515307
Matična št.5003814000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KEMOFARMACIJA-D-D

Vizija

Poslanstvo Kemofarmacije je dobro poslovanje z našimi kupci in omogočanje boljšega zdravja njihovim bolnikom. Ob širjenju svojega poslovanja na svetovno raven ne smemo pozabiti, da integriteta ne pozna državnih meja. Korektno poslovanje že od nekdaj predstavlja temelj naše poslovne kulture, od distribucije v farmaciji in informacijske tehnologije v zdravstvu, do lekarniške prodaje na drobno. Naš dolgoročni uspeh temelji na upoštevanju najvišjih etičnih standardov pri vsem, kar počnemo, ter povsod, kjer poslujemo.