JYSK d.o.o.

Skupina JYSK je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Lastnik trgovine je ustanovitelj, Lars Larsen, ki je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo". Leta 1979, ko je odprl svojo prvo trgovino na Danskem v drugem največjem danskem mestu Aarhus (kjer sicer posluje še danes), je bil Larsen poln ambicij, vendar si nikoli ni predstavljal, kako hitro bo njegov posel zrasel.

Prva trgovina JYSK v Sloveniji je bila odprta leta 2008 v Brežicah. JYSK je z leti razširil svojo mrežo, ki trenutno šteje več kot 20 trgovin po vsej državi. Poleg nenehnega iskanja novih in privlačnih lokacij, skrbimo tudi na obnovo in posodabljanje obstoječih trgovin. JYSK-ova moč in vrednost sta v kulturi podjetja, zaposleni pa postavljajo skupne ambicije za razvoj in postajajo uspešnejši. To je nekaj, kar vsi zaposleni v JYSK-u delijo in v to verjamejo!

KARIERA V JYSKU

JYSK svojim zaposlenim zagotavlja stalno strokovno usposabljanje. Imamo uvodne in izobraževalne programe za vsako delovno mesto. S pomočjo spletnih izobraževalnih programov lahko vsi zaposleni razvijajo svoje prodajne veščine in pridobivajo nova znanja na zabaven in interaktiven način. Veliko število naših zaposlenih dobi priložnost za napredek, postane interni trener ali mentor, nekateri od njih pa imajo priložnost nadaljevati svojo kariero v mednarodnem okolju.

Če imate pravilen odnos, ambicijo in motivacijo, ima JYSK vedno naslednji korak.

Davčna št.22451625
Matična št.2305160000
Spletna stranhttps://jysk.si/
Zaposlenih100 - 149
NaslovTovarniška cesta 10A
Pošta8250
KrajBrežice