Prosta delovna mesta v podjetju Jana d.o.o.

Smo zasebni, majhen in prijeten vrtec. Delujemo po Kurikulmu za vrtce, ki je obogaten z elementi Montessori pedagogike. Naše temeljno vodilo je misel: "Pomagaj mi, da naredim sam."
Predšolska vzgoja.
Naslov Pod Trško goro 13
Pošta8000
PoštaNovo
Telefon07 3370337
Emailuprava@vrtec-jana.si
Spletna stranvrtec-jana.si/
DejavnostVzgoja in varstvo otrok
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.45699267
Matična št.3550001000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/JANA-D-O-O

Vizija

Otroku priskrbimo bogato in zanimivo okolje, ki omogoča posamezniku, da odkriva in se uči na različnih vidikih. To dosegamo s pomočjo didaktičnih pripomočkov za jezik, matematiko, okolje (biologija in geografija), umetnost (glasba in likovna umetnost). Prav tako ima otrok možnost raziskovati na vrtu za hišo, vrtnariti, se sprehajati v bližini reke Krke.

Cilji

Skozi različne oblike vzgojnega dela uresničujemo cilje, ki so opredeljeni v Zakonu o vrtcih, ki jih dopolnjujemo s cilji, ki izhajajo iz pedagogike Marie Montessori. 1. Spodbujanje otrokove samostojnosti, samodiscipline in samozaznavanja. 2. Spodbujanje veselja do učenja in raziskovanja. 3. Sistematičen pristop k reševanju težav. 4. Pridobivanje znanja in drugih spretnosti potrebnih za uspešno izobraževalno pot. 5. Spodbujanje spoštovanja do sebe, soljudi in okolja.

Storitve in/ali izdelki

Varstvo in vzgoja predšolskih otrok.