Prosta delovna mesta v podjetju iSYSTEM Labs d.o.o.

Kdo smo?

iSYSTEM Labs d.o.o. se že več kot 20 let ukvarja izključno z razvojem in proizvodnjo razvojnih ter testnih orodij za mikroprocesorje in mikrokrmilnike, ki se tržijo pod blagovno znamko iSYSTEM. Še do pred kratkim se je podjetje imenovalo ASYST electronic d.o.o., vse od ustanovitve leta 1993. Do preimenovanja podjetja je prišlo v smislu enotnega nastopa pred kupci. Uspešno poslovno zgodbo dopolnjujeta sestrski podjetji. Vsa tri podjetja so tako lastniško kot vodstveno povezana kar zagotavlja učinkovito in enotno delovanje vseh treh podjetij.

iSYSTEM AG, z sedežem v Munchnu, že od vsega začetka skrbi za marketing in prodajo razvojnih orodij pod blagovno znamko iSYSTEM po celem svetu. Njihova domena je tudi naš največji trg Nemčija,. Organizirajo tudi mrežo distributerjev po svetu, kjer so naši največji trgi Indija, Kitajska in Francija.

Drugo sestrsko podjetje iSYSTEM USA z sedežem v San Diegu, Kalifornija, se ukvarja izključno z prodajo naših izdelkov na trgu ZDA, ki je tudi naš drugi največji trg.

Naše stranke

Naši ključni kupci so razvojni in testni oddelki globalnih podjetij iz avtomobilske, letalske in medicinske industrije. Na primer, za svetovno znana proizvajalca srčnih spodbujevalcev Biotronik ter Boston Scientific, smo razvili razvojno orodje, ki jim omogoča izvajati dolgotrajne 24/7 analize in teste obnašanja srčnega spodbujevalca stimuliranega z scenariji nepravilnega delovanja srca.

 

Naslov Brodišče 18
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 5680660
Emailinfo@isystem.si
Spletna stranisystemlabs.si
DejavnostElektronika; Merilni sistemi in naprave
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.64425606
Matična št.5700272000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ISYSTEM-LABS-D-O-O