Prosta delovna mesta v podjetju iSpot storitve, d.o.o.

iSpot smo ustvarili navdušeni uporabniki Apple izdelkov. Manja, Jure in Marko smo njegov motor. Predvsem Manja, neprekosljiva vodja trgovine iSpot in Jure, poznavalec, strokovnjak, predavatelj. In z njima ekipa, ki zna odgovoriti na vsako vprašanje, rešiti vsak problem, ki se nanaša na uporabo Apple izdelkov. Radi bi, da bi tudi vi spoznali koristi, ki jih prinaša Apple s svojimi dovršenimi izdelki. Zato iSpot ni samo trgovina. Je prostor, kjer boste iz prve roke dobili popolnoma sveže in kakovostne informacije o Apple izdelkih. Prostor, kjer boste v miru vse preizkusili in kjer vam bomo pomagali poiskati in uporabiti najboljšo možno rešitev. Čisto po vaši meri. Vabimo vas, da z nami stopite v Apple svet na najprijetnejši možni način. Pridite v iSpot na Gosposko 21, z veseljem vam bomo pomagali!
Prodaja Apple izdelkov (Mac, iPad, iPhone, iPod, Apple TV, Time Capsule, Airport Extreme) in dodatkov zanje. Tehnična pomoč uporabnikom, ena-na-ena izobraževanja, delavnice, servis naprav. Trgovina iSpot je na Gosposki ulici 21 v centru Maribora.
Naslov Ribniška ulica 4
Pošta2000
PoštaMaribor
Telefon0838 60716
Emailinfo@ispot.si
Spletna stranispot.si
DejavnostBiro oprema in servis; Spletna trgovina in prodaja po telefonu; Računalništvo in informatika
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.81925395
Matična št.3762114000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ISPOT-STORITVE-D-O-O

Storitve in/ali izdelki

MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Pro, Mac Mini, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina, iPod touch, iPod Nano, iPod shuffle, iPhone, Apple TV, Airport Extreme, Time Capsule. Servis, izobraževanja, podpora ob nakupu, namestitve programske opreme, optimizacija delovanja Apple naprav, delavnice, nadgradnje strojne opreme, svetovanje.