Intra Lighting d.o.o.

Vse vidno je naša vizija, vse dinamično je vodilo našega razvoja. Vse za resnično zadovoljstvo kupcev in uporabnikov naših svetil. Brez bližnjic in izgovorov skrbimo tudi za vse storitve, ki jih razvijamo s strastjo. Zato pogosto izstopamo z inovativnimi izdelki in svetlobnimi rešitvami, sodobnim dizajnom, vrhunsko kakovostjo, modularnostjo izdelkov in svetlobnih sistemov ter radostjo ustvarjanja dobrih poslovnih odnosov. To je to. Vse vidno.

Svetila in svetlobne rešitve Intra lighting je specializiran proizvajalec arhitekturnih svetil in svetlobnih sistemov za:

-   poslovne in javne prostore,
-   trgovine in trgovske centre,
-   hotele in prostore namenjene zabavi.

Svetlobne rešitve ustvarjamo že 21 let. Danes smo mednarodno podjetje z globalno prisotnostjo. Proizvodnjo imamo organizirano v treh državah, trgovska predstavništva imamo v 11-ih državah, izvažamo pa že v 41 držav. Dober glas o naših referencah seže še dlje. 300 ljudi, na tisoče osvetlitev Več kot 300 ljudi vsak dan razvija nove produkte, skrbi za njihovo kakovost, ustvarja rešitve osvetlitve in z radostjo naredi vse za vidno zadovoljstvo kupca. Naša drža je razvojna. Osredotočamo se na tehnološke inovacije in dizajn, raziskujemo vplive svetlobe na počutje v prostoru in vselej razmišljamo o varčevanju z energijo. Visoka kakovost izdelave, skrb za detajle in uporaba najboljših materialov so naš imperativ. Projekte vodimo odgovorno, v iskanju optimalnih stroškov investicije in celovite storitve.

Enako pozorno oblikujemo tudi vse naše prodajne storitve:

-   skrbimo za hitro odzivnost in prijazno podporo našim strankam,
-   imamo veliko znanja in izkušenj,
-   smo koristni sodelavci pri načrtovanju projektov. Našim partnerjem so na voljo tudi prijazna orodja.

Štirje izčrpni katalogi (Architectural, Technical, Decorative in Exteriour) in spletna stran (www.intra-lighting.com) ponujajo vse potrebne informacije o izdelkih, posebej smo ponosni na naš program Intra Constructors, vključeni smo v bazo Dialux – programsko opremo za izračun osvetljenosti, na voljo so tudi certifikati (ISO, ENEC, ETL, GOST, SIQ), podatki fotometrij, ...

Proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo.

Davčna št.13139304
Matična št.5290457000
Spletna stranhttp://www.intra.si/
Zaposlenih100 - 149
NaslovMiren 137 B
Pošta5291
KrajMiren

Vizija

Postali bomo edinstven in izjemno fleksibilen ponudnik svetlobnih rešitev za trgovske, poslovne in javne prostore ter interjerje, namenjene zabavi. Z naprednimi izdelki in storitvami bomo presegali pričakovanja poslovnih partnerjev in zagotavljali nepozabne izkušnje.


POSLANSTVO


Z domišljeno uporabo svetlobe ustvarjamo dobro počutje in dvigujemo kakovost bivanja v različnih prostorih. Napredne tehnološke rešitve, vrhunsko oblikovanje, visoka kakovost proizvodov in storitev, energetska učinkovitost in trajnostni razvoj se pri tem razumejo sami po sebi.

VREDNOTE

-    Ustvarjalnost
-    Odgovornost
-    Učinkovitost