HIDRIA d.o.o.

Hidria je ena vodilnih globalnih korporacij na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Na področju mobilnosti prebijamo meje mogočega z inovacijami in revolucionarnimi rešitvami. Razvijamo visoko učinkovite industrijske sisteme, ki pomagajo varovati okolje. Z odgovornostjo, znanjem, kompetentnostjo, inovativnostjo in odličnostjo vseh naših zaposlenih ustvarjamo uspešno družbo in prispevamo k razvoju okolja, v katerem živimo in delamo.

Hidria se uvršča med vodilne evropske in svetovne korporacije na področju avtomobilskih in industrijskih tehnologij. Zavezani smo k razvoju inovacij, s katerimi prispevamo k višji kakovosti življenja na področju ugodja ter zelene mobilnosti. Organizacijsko kulturo Hidrie ter dolgoročne odnose s poslovnimi partnerji gradimo na štirih temeljnih vrednotah: odgovornosti, znanju in kompetentnosti, inovativnosti ter odličnosti. S svojo dejavnostjo prispevamo k trajnostnemu razvoju naravnega in družbenega okolja.

Davčna št.78846030
Matična št.5313546
Spletna stranhttp://si.hidria.com/
NaslovNazorjeva ulica 6A
Pošta1000
KrajLjubljana

Vizija

Imamo vizijo
Smo vodilna družba za razvoj inovativnih rešitev za izbrane avtomobilske in industrijske aplikacije, ki jih ustvarjamo z visokotehnološkimi proizvodnimi procesi.

Poznamo pot
Ustvarjamo navdihujoče okolje, razvijamo kompetence sodelavcev in živimo HLS (Hidria Leadership System). Smo zanesljiv razvojni partner. Odgovorno ustvarjamo novo vrednost in gradimo dolgoročna partnerstva.

Naše vrednote
Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost, inovativnost in kreativnost posameznikov in timov.

Cilji

Uspeh podjetja je uspeh ljudi
Naša družina šteje več kot 2000 zvestih in predanih sodelavcev, ki v Hidriinih družbah v Sloveniji in po svetu s svojo inovativnostjo in izkušnjami soustvarjajo boljši svet. Skupaj gradimo korporativno kulturo, ki temelji na odgovornosti, spoštovanju, inovativnosti in odličnosti. Spoštujemo tradicijo in poslujemo z mislijo na prihodnje rodove. Cenimo znanje, kompetentnost in sodelovanje. Omogočamo strokovni in osebni razvoj sodelavcev ter spodbujamo izvirnost, iznajdljivost.

Storitve in/ali izdelki

Avtomobilske tehnologije

- Lamele iz elektromagnetne pločevine Aluminijasti deli za krmilne in pogonske sisteme
- Ogrevalne svečke s senzorjem tlaka
- Ogrevalne svečke
- Grelniki goriva in zraka
- Mehatronika
- Senzorji
- Rezervni deli
- Varjeni okvirji
- Konvencionalno štancani deli
- Industrijska avtomatizacija

Industrijske tehnologije

- Aksialni ventilatorji
- Centrifugalni ventilatorji
- Elektromotorji in pogoni
- Lamele iz elektromagnetne pločevine
- Konvencionalno štancani deli
- Industrijska avtomatizacija
- Senzorji tlaka