Habjan transport d.o.o. Škofja Loka

Podjetje Habjan transport d.o.o. deluje v mednarodnem cestnem prometu in je specializirano predvsem na izvoz blaga iz Slovenije v druge evropske države (Nemčija, Francija, Belgija, Anglija, Nizozemska, Švica, Italija, Španija, Avstrija, Švedska, Poljska). Njihovo storitveno dejavnost dopolnjujejo prevozi iz evropskih držav v Slovenijo, tranzitni prevozi, ki potekajo preko Slovenije, prav tako pa podjetje opravlja servisiranje lastnih vozil v domačih delavnicah v garancijskem roku. V letošnjem letu je podjetje razširilo svojo dejavnost tudi na popravilo tovornih vozil, avtobusov in traktorjev za zunanje naročnike.

Cestni tovorni promet ter selitvena dejavnost.

Davčna št.69463689
Matična št.5538157000
Spletna stranhttp://www.habjantransport.si/
Zaposlenih50 - 99
NaslovTrata 50
Pošta4220
KrajŠkofja Loka

Cilji Glavne strateške usmeritve podjetja so predvsem rast na področju prevozov v zahodne države, Nemčijo in Avstrijo. Podjetje se je pred leti odločilo za strategijo strateške povezanosti s kupcem. Delno je ta cilj izpolnilo z vgradnjo sledilnih naprav. Temu pristopu bo podjetje v prihodnosti posvečalo še veliko pozornosti predvsem preko interne organizacije podjetja, povečanju fleksibilnosti in prilagodljivosti.

Storitve in/ali izdelki Cestni prevozi blaga. Popravila motornih vozil. Avtopralnica. Prodaja rezervnih delov. Skladiščenje.