Prosta delovna mesta v podjetju GOSTOL-GOPAN D.O.O. Nova Gorica

Complete solutions for industrial bakeries- celovite rešitve za pekarne

GOSTOL – GOPAN d.o.o.
Nova Gorica je ponudnik celovitih rešitev za srednje velike in velike industrijske pekarne, ki vključujejo rešitve na področju od zamesa, deljenja, oblikovanja testa, fermentacije, peke in hlajenja kruha.  Naša odlike so popolna prilagodljivost kupčevim potrebam, 70 letne izkušnje v pekarski branži ter tehnično in tehnološko dovršena oprema, ki omogoča uporabniku doseganje energetskih prihrankov. Inovativnost in zanesljivost sta naš ključ do uspeha.

Optimalne rešitve za pekarne snuje strokoven kader skupine GOSTOL, ki deluje inovativno, fleksibilno ter profesionalno. Lasten oddelek raziskav in razvoja je gonilna sila podjetja, ki spremlja zahteve trga in uporabnikov ter v sodelovanju z ostalimi oddelki v podjetju pripravi optimalno celovito rešitev za pekarno, prilagojeno kupčevim potrebam. Tovrstne celovite rešitve omogočajo kupcem popolnoma avtomatizirano peko raznovrstnih tipov kruhov z visokimi kapacitetami ter ostalih pekovskih izdelkov, dnevno, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Število zaposlenih: 190

Naslov
Pošta5000
PoštaNova
Telefon05 3307100
Emailinfo@gostol.eu
Število zaposlenih150 do 199 zaposlenih
Davčna št.17179955
Matična št.5627508000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/GOSTOL-GOPAN-D-O-O-NOVA-GORICA

Gostolske industrijske linije za srednje in velike pekarne odlikuje:

  • visoka stopnja avtomatizacije,
  • fleksibilnost, 
  • energijski prihranki,
  • inovacije,
  • zanesljivost,
  • sinhronizacija,
  • svetovanje in podpora pri tehnološkem procesu proizvodnje kruha oz. pekovskih izdelkov.

Referenčne pekarne, ki proizvajajo kruh in ostale pekovske izdelke se nahajajo po celem svetu; veliko število industrijskih linij oz. industrijska oprema proizvaja kruh in pekovske izdelke na Finskem, na Norveškem, v Belgiji, v Rusiji, Ukrajini, Romuniji, Moldaviji, v Italiji, v Indiji, v Avstraliji in ZDA. Skupina Gostol ustvari letno več kot 90 % prodajne realizacije Gostol s projekti realiziranimi izven Slovenije.

Za naše kupce želimo postati najboljša strateška izbira na področju celovitih rešitev za industrijske pekarne.

Gostol gopan ponuja2

POVEZAVA DO ZAPOSLITVE

>> https://gostolgroup.eu/sl/employment