Prosta delovna mesta v podjetju Goodyear Slovenija, d. o. o.

Goodyear Slovenija, d. o. o., je eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik v jugovzhodni Evropi in že od leta 1998 del mednarodne korporacije Goodyear. V družbi je zaposlenih okoli 1.600 sodelavcev.

Goodyear Slovenija proizvaja in trži pnevmatike za osebna, poltovorna in tovorna vozila, pnevmatike za industrijske in gradbene stroje, moto pnevmatike in avtozračnice. Prodajni splet sestavljajo pnevmatike petih blagovnih znamk: Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda in Debica, ki prinašajo varnost in udobje voznikom na cestah po vsem svetu.

Tovarna v Kranju spada med najbolj kompleksne Goodyearove tovarne v Evropi. Na lokaciji se nahaja tudi osrednji distribucijski center Goodyeara za območje jugovzhodne Evrope.

Korporacija Goodyear je eden izmed največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu. Zaposluje približno 62.000 ljudi. Izdelke proizvaja v 46 obratih v 21 državah po svetu. V dveh Goodyearovih centrih za inovacije v Akronu v ZDA in v Colmar-Bergu v Luksemburgu si prizadevajo za razvoj najnaprednejših izdelkov in storitev, ki postavljajo tehnološke standarde v industriji.

Naslov Škofjeloška cesta 6
Pošta4000
PoštaKranj
Telefon04 2077000
Emailgoodyear_slovenija@goodyear.com
Spletna strangoodyear-slovenija.si/
DejavnostGumarstvo; Vulkanizerstvo
Število zaposlenihNad 1000 zaposlenih
Davčna št.55163637
Matična št.1196367000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/GOODYEAR-SLOVENIJA-D-O-O