Prosta delovna mesta v podjetju GlaxoSmithKline d.o.o. Ljubljana

Vodi nas zahtevno in navdihujoče poslanstvo, s katerim si prizadevamo izboljšati kakovost življenja. Poslanstvo nas zavezuje, da vam omogočamo, da naredite več, se počutite bolje in živite dlje. Na temeljih te vrednote smo postali ena vodilnih svetovnih, v raziskave in razvoj usmerjenih farmacevtskih družb.
Trgovina na debelo s farmacevtskimi izdelki ter medicinskimi potrebščinami in materiali.
Naslov Ameriška ulica 8
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon01 2802500
Spletna strangsk.si/
DejavnostFarmacija
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.80733476
Matična št.1824937000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/GSK-D-O-O-LJUBLJANA

Vizija

V farmacevtski industriji pričakujemo čase neverjetnih izzivov, kot jih doslej še ni bilo. Potek patentov, regulatorne zahteve in povečani pritiski izvajalcev zdravstvenih storitev so oblikovali okolje, v katerem se naša industrija spoprijema z nižjo rastjo in večjim tveganjem.

Cilji

V naši družbi smo se odzvali na te izzive in si postavili tri nove strateške prednostne naloge, s katerimi si prizadevamo povečati rast, zmanjšati tveganje in izboljšati našo dolgoročno finančno poslovanje: razvijati raznovrsten globalni posel, ustvariti več izdelkov velike vrednosti, poenostaviti poslovni model. Menimo, da nam bodo te naloge omogočile uspešneje prebroditi prihajajoča leta in obdržati vodilno mesto kot družba, ki je sposobna združiti potrebe bolnikov in izvajalcev zdravstvenih storitev.

Storitve in/ali izdelki

Raziskujemo, razvijamo, proizvajamo in tržimo zdravila in cepiva, ki preprečujejo in zdravijo številne bolezni. Proizvajamo tudi izdelke za nego zob in ustne votline. S prisotnostjo na vseh svetovnih trgih, tudi v Sloveniji, želimo aktivno prispevati k zdravju vseh ljudi. Kljub revolucionarnemu napredku, ki ga je zdravstvo doseglo v zadnjem stoletju, so šibko zdravje in bolezni še vedno veliko breme za našo družbo, v kateri živimo. Od leta 2000 raziskujemo in razvijamo široko paleto zdravil, pri čemer smo število novih kemijskih snovi v naših proizvodnih linijah povečali za 80 odstotkov.