Prosta delovna mesta v podjetju Eurocom d.o.o.

Eurocom d.o.o. je ugledno slovensko podjetje, ki se odločno in vztrajno širi preko naših meja. Z veseljem si prizadevamo ugoditi najzahtevnejšim pričakovanjem, pri čemer je na prvem mestu visoka kvaliteta široke palete izdelkov. Strateška usmeritev, zadovoljstvo zaposlenih ter družbena odgovornost so ključni dejavniki uspeha u prihodnost naravnanega podjetja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989, ukvarja pa se s kreiranjem lastnih blagovnih znamk in izdelkov (know – how) ter prodajo in distribucijo šolskega, pisarniškega ter promocijskega programa. Uspešno poslovanje je pripomoglo k hitri širitvi na tuje trge, kar je povečalo ekonomijo obsega in podjetje le še bolj utrdilo kot vodilno v Sloveniji v svoji panogi. Podjetje je s svojim programom prisotno s pomembnim tržnim deležem na trgih jugovzhodne Evrope, v zadnjih letih pa tudi na trgih Evropske unije in izven njenih meja.

Trgovina na debelo z drugimi izdelki široke porabe.

Naslov Savska cesta 22
Pošta4000
PoštaKranj
Telefon04 2803610
EmailInfo@eurocom.si
Spletna straneurocom-si.si/
DejavnostPapirna galanterija; Trgovina
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.87735806
Matična št.5297338000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/EUROCOM-D-O-O-KRANJ

Vizija

Vizija podjetja Vizija podjetja Eurocom je biti vodilno podjetje na področju šolskih potrebščin, pisarniškega materiala ter poslovnih in promocijskih daril na območju Jugovzhodne Evrope. Poslanstvo podjetja Poslanstvo podjetja temelji na kvalitetnih uslugah, nudenju kakovostnih izdelkov ter zagotavljanju zadovoljstva kupcev v najširšem smislu. Biti inovativni in kreativni v vseh pogledih, z močnim prizadevanjem ostati stroškovno učinkoviti in hitro rastoči. Zagotoviti želimo prijetno delovno okolje, kjer prevladujeta odgovornost do zaposlenih in širšega družbenega okolja.

Cilji

Podjetje Eurocom d.o.o. je v prihodnost usmerjeno podjetje, ki si močno prizadeva: • povečati tržni delež v Sloveniji • povečati tržni delež v Jugovzhodni Evropi • vstopiti na nove trge • rast prihodkov in dobička • povečati uspešnost in učinkovitost podjetja.