EPILOG proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o.

Epilog je visoko-tehnološko-razvojno podjetje, ki sodeluje pri najzahtevnejših projektih zagotavljanja celovitih programskih rešitev za podporo procesom notranje logistike po celem svetu. Z dinamičnim razvojem rešitev, uporabo sodobnih tehnologij in inovativnih pristopov v robotizaciji uspešno rešujemo izzive industrije 4.0. Novo zgodbo našega delovanja piše ekipa robotike, ki razvija elektronsko in programsko opremo za samovozeča vozila (AGV).

Delamo za velike multinacionalke širom sveta. Od februarja 2019 pa smo tudi sami del avstrijske multinacionalke Knapp AG.

No. 1 in customer experience je naša vizija in način delovanja. Strankam zagotavljamo odlično izkušnjo, kompleksne rešitve pa oblikujemo v celovit in zanesljiv sistem, enostaven za uporabo in učenje. Na prvo mesto, ob bok strankam, postavljamo naše zaposlene, ki jim nudimo varno učno okolje in razvojno naravnano delovno sredino. Skupaj ustvarjamo takšno okolje, v katerega se radi vračamo in se v njem odlično počutimo.

Epilogovci v svoje delo vnašamo znanje, odličnost in strast. Cenimo kreativnost, inovativnost ter ambicioznost. Naš cilj je v čim krajšem času rešiti zahtevne visokotehnološke probleme iz realnega sveta.

Žari v tebi inovativnost in strast do novih stvari, ter se želiš ukvarjati z izzivi industrije 4.0 in povezovati ljudi, robote in avtomatska vozila v delujoč »eko sistem« notranje logistike? Ti je zanimivo rudarjenje po podatkih, reševanje izzivov z Javo, C, C++, C#, PL/SQL, ROS, mobilnimi tehnologijami? Pridruži se ekipi, ki iz Slovenije osvaja svet.

Epilog plakat 397x560 px 03

Povezava na social media:

Epilog bannar 630x345 px 02

Davčna št.54665108
Matična št.5417104
Spletna stranwww.epilog.net
NaslovTehnološki park 21
Pošta1000
KrajLjubljana