dm drogeriemarkt d.o.o.

Podjetje dm drogerie markt je en največjih drogeristov v srednji in vzhodni Evropi. Podjetje je zastopano v 13 evropskih državah, v Sloveniji z 84 prodajalnami. Uprava delnega koncerna v Salzburgu je osrednja točka za Avstrijo in druge države srednje in jugovzhodne Evrope.

Nudimo približno 21.000 različnih izdelkov, med katerimi je preko 4.300 izdelkov naše lastne blagovne znamke. 33 lastnih blagovnih znamk z različnih področij - nege telesa, kozmetike, higienskih izdelkov, zdravja, otroka, korekcijskih pripomočkov, gospodinjstva, tekstila, foto storitev, živali, je že prepričalo na tisoče strank. Izdelke zlahka prepoznate po dm oznaki. Orientiramo se po kakovosti vodilnih blagovnih znamk v sortimentu, cenovno pa so ti izdelki okrog 30 % ugodnejši. Odlično razmerje med ceno in kakovostjo izdelkov naših znamk so prepoznali tudi uporabniki in jim podelili odlične ocene pri testiranjih v sklopu Zveze potrošnikov Slovenije in pri dm testiranjih.

Trenutno dm Slovenija zaposluje več kot 700 sodelavcev. Koncern zaposluje preko 17. tisoč sodelavcev. Skupaj z Nemčijo dm nudi varno delovno mesto preko 59.000 sodelavcem.

Davčna št.14523833
Matična št.4606454000
Spletna stranhttps://www.dm-drogeriemarkt.si/
NaslovLitostrojska cesta 48
Pošta1000
KrajLjubljana