CREA d.o.o.

CREA je vodilna slovenska svetovalna in izvedbena družba na področju upravljanja poslovnih procesov in varnega elektronskega poslovanja v regiji. S povezovanjem dolgoletnih izkušenj in znanja vrhunskih strokovnjakov z različnih poslovnih področij zagotavlja CREA organizacijam večjo učinkovitost in obvladljivost poslovnih procesov ter prehod na varno elektronsko poslovanje. Družba CREA svojim poslovnim partnerjem zagotavlja izboljšanje sposobnosti poslovnega inoviranja in hitrega prilagajanje novim tržnim okoliščinam, s čimer le-ti dosegajo boljše poslovne rezultate in močno povečajo svojo konkurenčnost.

Podjetniško in poslovno svetovanje.

Davčna št.83782796
Matična št.1662163000
Spletna stranhttp://www.crea.si/
Zaposlenih20 - 49
NaslovBrnčičeva ulica 15B
Pošta1231
KrajLjubljana - Črnuče

Vizija

V družbi CREA upravljamo z znanjem in ga delimo v mednarodnem prostoru z namenom izboljšanja poslovanja in poenostavljanja življenja ljudi. Naša izhodišča so etična načela, preudarna uporaba sodobne tehnologije in dovršene rešitve. Kakovost življenja razumemo kot možnost sprejemanja novega znanja in kreativnega ustvarjanja. Povezovanje dolgoletnih izkušenj in znanj vrhunskih strokovnjakov omogoča poslovno uspešnost naših partnerjev in nas samih. S kakovostnim delovanjem prispevamo k dolgoročnemu zadovoljstvu partnerjev in k njihovi konkurenčnosti.

Cilji

Naš cilj je, da na področjih povečevanja učinkovitosti poslovanja z aktivnim delovanjem ostanemo vodilno svetovalno in izvedbeno podjetje v regiji.