Prosta delovna mesta v podjetju Cembos d.o.o. Koper

Smo srednje veliko podjetje z 20-letno tradicijo na svojem področju, ki je svoje temelje postavilo s prodajo elektromateriala. Skozi leta uspešnega poslovanja in preučevanja kupcev smo uvideli dodatne potrebe po širitvi prodajnega programa. V našo ponudbo smo vpeljali svetlobo. Ponudbo smo oplemenitili s svetili, katera pri kupcu poleg svetlobe nudijo dekoracijo bivalnim prostorom. Naša primerjalna prednost so predvsem kratki dobavni roki in visoka prilagodljivost željam strank. Pohvalimo se lahko z izobraženim kadrom, ki strankam pri nakupu in glede na njihove potrebe ustrezno svetuje. Skozi leta poslovanja opažamo, da so priporočila in nasveti strankam na področju elektromateriala cenjeni, saj gre za panogo, ki se nenehno spreminja in raste skozi čas. Nekvalificirani kupci se pri nas ravno zaradi tega ne počutijo v zadregi. Vaš obisk pri nas je vedno dobrodošel in zaželen.
Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s pohištvom, svetili in drugje nerazvrščenimi predmeti za gospodinjstvo.
Naslov ULICA 15. MAJA 16
Pošta6000
PoštaKoper
Telefon05 6121500
Emailkoper@cembos.si
Spletna strancembos.si/
DejavnostTrgovina; Pohištvo in oprema; Svetila
Število zaposlenih0 zaposlenih
Davčna št.15218554
Matična št.5351138000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/CEMBOS-D-O-O-KOPER

Storitve in/ali izdelki

- Svetila. - Žarnice. - Stikala in vtičnice. - Kabli in žice. - Instalacijski kanali. - Grelna in hladilna telesa. - Avtomatska vrata. - Domofonija in videofonija. - Ostalo.